Inicia
SegurCaixa Adelas

Les nous, el secret de la longevitat

 

L'equip que ha dut a terme el treball, en què han participat Ying Bao, de la Facultat de Medicina de la Universitat de Harvard (Estats Units) i Charles Fuchs, de l'Institut del Càncer Dana-Farber (EUA), conclou que menjar nous, ametlles, anacards, pinyons i pistatxos ajuda a allargar la vida.

Desenvolupament del treball

Per dur a terme l'estudi, els científics van examinar la vinculació que hi havia entre el consum de fruita seca i la mortalitat total i per causes específiques en 76.464 dones a l'Estudi de Salut de les Infermeres i 42.498 homes a l'Estudi de Seguiment de Professionals de la Salut. Tal com explica Bao, "Les persones que consumien uns 28 grams de fruita seca entre set vegades o més per setmana tenien una taxa de mortalitat un 20% menor que els que no ho feien". A més, els científics van observar que els individus que consumien més fruita seca també estaven més prims i duien un estil de vida més saludable, fumaven menys i feien més exercici. "Els resultats de l'estudi i altres recerques suggereixen un benefici potencial del consum de fruita seca per promoure la salut i la longevitat", va afegir Fuchs.

Les nous, les més eficaces

L'equip de recerca va assegurar que les nous eren la fruita seca que aportava més beneficis. Tenen un alt contingut de nutrients, com greixos insaturats, proteïnes d'alta qualitat, vitamines (vitamina E, àcid fòlic i niacina), minerals (magnesi, calci i potassi) i fitoquímics, que tenen propietats cardioprotectores, anticancerígenes, antiinflamatòries i antioxidants.

 

Millora la teva salut i qualitat de vida amb Adeslas. Apunta't als serveis de Prevenció i Plans de Cures​ que t'interessin.