Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y así poder mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés y mostrarle publicidad y anuncios personalizados. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies entendido
Inicia
SegurCaixa Adelas

Visió i valors

 

SegurCaixa Adeslas té com a objectiu ser la companyia de no vida amb el creixement més rendible del mercat espanyol, basat en el lideratge del sector de la salut i la distribució bancasseguradora.

La companyia estructura el seu compromís mitjançant diversos grups d’interès –empleats, clients, accionistes, col•lectiu mèdic, administracions públiques, proveïdors, societat i medi ambient– sobre la base dels seus valors corporatius: qualitat, confiança, proximitat i dinamisme, uns valors que els trobem integrats en la gestió de la companyia i que tots els professionals de l’entitat assumeixen.

Aquests valors centrals constitueixen la identitat de la companyia, a través dels quals dia a dia es creen vincles de relació amb tots els grups d’interès.