Icono home Juntos
ES · CAT
Juntos de SegurCaixa Adeslas logotipo

Al teu costat, protegint tot el que t’importa

Convivint amb el coronavirus

Moltes persones a Espanya estan compartint casa amb algú que té coronavirus o que és possible que el tingui. Saps com has d’actuar si n’ets una?

Convivir con el coronavirus

Aïllar una persona que té coronavirus o creu que pot tenir-lo és clau per frenar l’avenç de la malaltia.

Amb l’objectiu d’oferir a una persona infectada per coronavirus (o a una persona que pot estar infectada de coronavirus encara sense símptomes o amb símptomes lleus) una atenció domiciliària segura i de qualitat i per garantir, alhora, la seguretat d’altres persones que conviuen sota el mateix sostre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l’informe “Maneig domiciliari de la Covid-19”1.

Perquè les condicions de pacient en aïllament siguin les adequades, és important complir un seguit de normes:

IMPORTANT:

FONTS

1. Manejo domiciliario de Covid-19. Ministeri de Sanitat. Març 2020.

2. Flujos de residuos-Fracción resto. Ministerio para la transición ecológica y el reto demográfico. Pàgina visitada el 30 de març de 2020.

ALTRES ARTICLES

L’impacte psicològic del confinament i com reduir-lo Desmentint mites sobre la Covid-19 Creamos un fondo de apoyo de 160 millones para nuestros prestadores sanitarios SegurCaixa Adeslas aporta 2,7mm € al fondo de ayuda para sanitarios Com explicar als infants el brot de coronavirus Ara, més que mai, t’has de moure Consells per enfortir el sistema immune Treballar durant la quarantena