Icono home Juntos
ES · CAT
Juntos de SegurCaixa Adeslas logotipo

Al teu costat, protegint tot el que t’importa

Nova plataforma de seguiment domiciliari per a pacients amb Covid-19

Plataforma de seguimiento pacientes con coronavirus

És un servei adreçat als pacients amb simptomatologia lleu que hagin d’estar en aïllament domiciliari, als quals se’ls fa un seguiment protocol•litzat per avaluar el curs de la malaltia i donar-los el suport necessari basat en criteris mèdics i orientació terapèutica, segons la simptomatologia i el cas concret. S’ofereix de manera telefònica per complir els protocols de seguretat i protegir tot el personal sanitari.

Aquest servei és exclusiu per a pacients que han estat valorats prèviament per un metge que els ha indicat que hi accedeixin. Fins ara, s’han atès més de 5.730 pacients, 3.726 dels quals ja s’han donat d’alta.

En el seguiment que fa el personal sanitari, s’ofereixen addicionalment consells i mesures de protecció del pacient i de les persones que hi conviuen, a més d’acompanyament i suport a les persones que estiguin soles o en situació de vulnerabilitat a causa de l’edat o altres aspectes que condicionin la seva situació.

En aquest enllaç podreu trobar les recomanacions que ofereix el Ministeri de Sanitat per a l’aïllament domiciliari en casos lleus de COVID-19.

ALTRES ARTICLES

L’impacte psicològic del confinament i com reduir-lo Convivint amb el coronavirus Desmentint mites sobre la Covid-19 Creamos un fondo de apoyo de 160 millones para nuestros prestadores sanitarios SegurCaixa Adeslas aporta 2,7mm € al fondo de ayuda para sanitarios Com explicar als infants el brot de coronavirus Ara, més que mai, t’has de moure Consells per enfortir el sistema immune Treballar durant la quarantena