Si has triat l’assegurança de salut d’Adeslas, uneix-te al Pla MésProtecció i cuida la casa, el cotxe, la mascota... com cuides la teva salut. A més, et beneficiaràs de descomptes especials.


I quan hagin passat dotze mesos, en el moment en què renovis les assegurances, premiarem la teva fidelitat amb descomptes addicionals1.

Si necessites Més Protecció, SegurCaixa Adeslas

T'oferim una àmplia gamma d'assegurances perquè et sentis més protegit.SegurCaixa Llar


Et proporcionarà el servei i la rapidesa que necessites.


SegurCaixa Auto Selecció


Disposaràs d’una cobertura molt completa.


SegurCaixa Decessos


T’ofereix àmplies cobertures funeràries.


SegurCaixa Accidents
Complet


Et donarà cobertura les 24 h del dia i en qualsevol lloc del món.


SegurCaixa Mascotes


T’ofereix cobertures i avantatges per a la salut de gossos i gats.


SegurCaixa Protecció
Jurídica


Tindràs assessors i advocats que vetllaran pels teus drets i pels de la teva família.


SegurCaixa
Electrodomèstics


Cobreix les reparacions de tots els electrodomèstics que tinguis a casa.


SegurCaixa Assistència
en viatge


Tindràs cobertes les incidències que puguin sorgir mentre viatges.
Informació subjecta a les condicions de subscripció i contractació dels productes, com també a les del Pla MésProtecció, disponible a totes les oficines de l’asseguradora.
1. S’aplica el descompte a les noves contractacions d’una assegurança o més que es facin en qualsevol moment de l’any, de l’1 de gener al 31 de desembre de 2020.
2. Promoció vàlida per a noves contractacions de les assegurances incloses en la promoció, que s’efectuïn entre l’1-1-2020 i el 29-2-2020. Possibilitat d’obtenir l’abonament d’un import en una Targeta Regal de MediaMarkt® o un xec regal d’Amazon® (d’ús exclusiu en cadascuna d’aquestes companyies). L’abonament de l’import dependrà de la prima de l’assegurança contractada i de si prèviament a la seva contractació el client era assegurat d’una assegurança de Salut o Dental d’Adeslas. Per a participar en la promoció, el prenedor, una vegada contractada una assegurança en promoció, s’hi ha d’adherir a www.mesproteccio.cat, acceptant-ne les condicions. La sol·licitud de la targeta o del xec regal només es podrà fer fins al 31-8-2020. L’asseguradora podrà ampliar el catàleg d’opcions disponibles durant la promoció. L’asseguradora no serà responsable del funcionament de la targeta o el xec regal un cop s’hagin lliurat. Consultin’ les condicions a www.mesproteccio.cat .