ES · CAT
Pla Més Protecció Adeslas

Més protecció per als que més estimes

A SegurCaixa Adeslas et proposem el Pla MÉSProtecció, un pla amb el qual si contractes assegurances d’auto, mascotes, negoci...1 et podràs beneficiar de grans avantatges.

Si ja tens una assegurança de Salut o Dental, pots obtenir fins a un 20% de descompte quan contractis una nova assegurança multiram:2

Descuentos al contratar más seguros

Descomptes addicionals

I quan hagin passat dotze mesos, en el moment en què renovis les assegurances et premiarem la fidelitat amb descomptes addicionals en totes les assegurances que tinguis contractades: 3

Fidelización Plan Más Protección Adeslas

La gamma més àmplia i les cobertures més completes

Seguro de Hogar Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Llar

Et proporcionarà el servei i la rapidesa que necessites.

Seguro de Auto Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Auto Selecció

Disposaràs d’una cobertura molt completa.

Seguro de Decesos Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Decessos

T’ofereix àmplies cobertures funeràries.

Seguro de Accidentes Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Accidents Complet

Et donarà cobertura les 24 h del dia i en qualsevol lloc del món.

Seguro de Mascotas Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Mascotes

T’ofereix cobertures i avantatges per a la salut de gossos i gats.

Seguro de Protección Jurídica Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Protecció Jurídica

Tindràs assessors i advocats que vetllaran pels teus drets i pels de la teva família.

Seguro de Electrodomésticos Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Electrodomèstics

Cobreix les reparacions de tots els electrodomèstics que tinguis a casa.

Seguro de Negocios Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Negocis

La tranquil·litat que necessites perquè res no interrompi la teva activitat diària.

Seguro de Asistencia en Viaje Segurcaixa Adeslas

SegurCaixa Assistència en viatge

Tindràs cobertes les incidències que puguin sorgir mentre viatges.

La millor fórmula per guanyar-hi amb cada assegurança que contractis

Llévate hasta 1000 € de regalo al contratar tus seguros

Informació subjecta a les condicions de subscripció i contractació dels productes, com també a les del Pla MésProtecció, disponible a totes les oficines de l’asseguradora.

1. Assegurances multiram incloses en el Pla MésProtecció: auto, llar, mascotes, electrodomèstics, accidents, decessos, negocis i protecció jurídica.

2. Descomptes vàlids fins al 28 de febrer de 2021.

3. Per optar als descomptes de fidelització, ha de continuar vigent la pòlissa de salut i/o dental en el moment de cada renovació (dotze mesos transcorreguts des de la data en què les pòlisses multiram entren en efecte i que la prima anualitzada sigui igual o superior a 200 €). Aquest descompte s’aplica sobre les assegurances multiram i en les assegurances de salut o dental que es contractin. En aquestes últimes no s’hi inclouen les col·lectives.

4. Possibilitat d’obtenir l’abonament d’un import màxim de 1.000 € en una targeta regal de Repsol®, una targeta d’El Corte Inglés® o un e-xec regal d’Amazon® per a contractacions d’assegurances en promoció que es facin entre el 1-7-2020 i el 31-1-2021 i amb una prima mínima anual de 200 euros. L’abonament de l’import depèn del nombre d’assegurances de diferent classe que es contractin i de si abans de contractar-les el client era assegurat d’una assegurança de Salut o Dental d’Adeslas. Per participar en la promoció el prenedor, un cop hagi contractat l’assegurança en promoció, s’hi ha d’adherir a www.mesproteccio.cat. i acceptar-ne les condicions. La sol·licitud de la targeta o del xec regal només es pot fer fins al 30-6-2021. L’asseguradora pot ampliar el catàleg d’opcions disponibles durant la promoció. L’asseguradora no és responsable del funcionament de la targeta o el xec regal un cop s’hagin lliurat. Consulta’n les condicions a www.mesproteccio.cat.
*Exemple de targeta regal per la contractació d’un SegurCaixa Auto Selecció i un SegurCaixa Llar Complet, tots dos amb una prima superior a 200 € anuals, per part d’un prenedor que prèviament no sigui assegurat de Salut a SegurCaixa Adeslas. Subjecte a les condicions de contractació i subscripció de la companyia, i també a la fiscalitat vigent.

Consulta les Condicions de la campanya MésProtecció