Inicia
SegurCaixa Adelas

Si has triat l’assegurança de salut d’Adeslas, uneix-te al Pla MésProtecció i cuida la casa, el cotxe, la mascota... com cuides la teva salut. A més, et beneficiaràs de descomptes especials.


I quan hagin passat dotze mesos, en el moment en què renovis les assegurances, premiarem la teva fidelitat amb descomptes addicionals1.
Si necessites Més Protecció, SegurCaixa Adeslas

T'oferim una àmplia gamma d'assegurances perquè et sentis més protegit.SegurCaixa Llar


Et proporcionarà el servei i la rapidesa que necessites.

SegurCaixa Auto Selecció


Disposaràs d’una cobertura molt completa.

SegurCaixa Decessos


T’ofereix àmplies cobertures funeràries.

SegurCaixa Accidents
Complet


Et donarà cobertura les 24 h del dia i en qualsevol lloc del món.
SegurCaixa Mascotes


T’ofereix cobertures i avantatges per a la salut de gossos i gats.

SegurCaixa Protecció
Jurídica


Tindràs assessors i advocats que vetllaran pels teus drets i pels de la teva família.

SegurCaixa
Electrodomèstics


Cobreix les reparacions de tots els electrodomèstics que tinguis a casa.

SegurCaixa Assistència
en viatge


Tindràs cobertes les incidències que puguin sorgir mentre viatges.Informació subjecta a les condicions de subscripció i contractació dels productes, com també a les del Pla MésProtecció, disponible a totes les oficines de l’asseguradora.
1. S’aplica el descompte a les noves contractacions d’una assegurança o més que es facin en qualsevol moment de l’any, de l’1 de gener al 31 de desembre de 2019, quan el funcionari sigui un assegurat d’una pòlissa de Salut vigent. 2. Promoció vàlida per a noves contractacions de les assegurances que s’inclouen en la promoció que es facin entre l’1 de març i el 31 de octubre de 2019. Possibilitat d’obtenir l’abonament de l’import en una Targeta Regal de MediaMarkt® o un xec regal d’Amazon® (d’ús exclusiu en cada una d’aquestes companyies). L’abonament de l’import depèn de la prima de l’assegurança que es contracti i de si prèviament a la contractació de l’assegurança el client era assegurat d’una assegurança de Salut o Dental d’Adeslas. Per participar en la promoció el prenedor, quan hagi contractat una assegurança en promoció, s’hi ha d’adherir a www.masproteccion.es, acceptant-ne les condicions. La sol•licitud de la targeta o del xec regal només es pot fer fins al 28-2-2020. L’asseguradora pot ampliar el catàleg d’opcions disponibles durant la promoció. L’asseguradora no és responsable del funcionament de la targeta o xec regal un cop s’hagin lliurat. Consulta’n les condicions a www.masproteccion.es.