ES · CAT

SER-HI SEMPRE

ÉS L'IMPORTANT

Tarjeta regalo 50€

T'INFORMEM GRATUÏTAMENT

O si t’ho estimes més, informa-te’n al

91 901 82 52
Siéntete protegido en cualquier situación

T'INFORMEM GRATUÏTAMENT

O si t’ho estimes més, informa-te’n al

919 018 252

T’acompanyem per tenir cura de la teva salut.
On siguis, quan ens necessitis.

Tenim el compromís de cuidar-nos de tu i dels qui més estimes. Per això, a Adeslas t’oferim l’assegurança de salut més completa. Ara, amb una promoció única:

Te devolvemos hasta 150 € al contratar tu seguro de salud con dental

Emporta’t fins a 75 € per cada assegurat inclòs en una assegurança de la gamma Plena amb Dental i 50 € per cada assegurat inclòs en una assegurança d’Assistència Sanitària Ambulatòria amb Dental. I multiplica per 2 el valor de la devolució en pòlisses amb dos o més assegurats.*

A més, l’assegurança de salut amb:

Serveis de salut digital

Chat de orientación médica Adeslas

Xat d’orientació mèdica

Servicios digitales Adeslas

Videoconsulta i teleconsulta amb el teu metge d’Adeslas

Receta electrónica Adeslas

Recepta electrònica privada

Adeslas Salud y Bienestar

Plataforma digital de salud Adeslas Salud y Bienestar

La plataforma digital per millorar l’estil de vida i la gestió proactiva de la salut. A més, pots sumar punts i bescanviar-los per experiències saludables o donacions solidàries.

Te n’informem

o, si ho prefereixes, truca’ns al

91 111 60 58

Buscar la meva oficina
  1. * Promoció vàlida exclusivament per a contractacions noves d’una assegurança de Salut amb Dental amb dos assegurats o més, que facin persones físiques entre l’1-8-2021 i el 28-2-2022. Possibilitat que el contractant aconsegueixi l’abonament de fins a 150 € per assegurat sempre que es contractin les assegurances d’Assistència Sanitària i Dental o una assegurança d’Assistència Sanitària amb cobertura dental, com s’indica a les condicions de la promoció. Per a pòlisses amb un sol assegurat, possibilitat que el contractant aconsegueixi l’abonament de fins a 75 € sempre que es contractin les assegurances d’Assistència Sanitària i Dental o una assegurança d’Assistència Sanitària amb cobertura dental, com s’indica a les condicions de la promoció. Si únicament es contracta una assegurança d’Assistència Sanitària sense Dental, es podrà aconseguir un abonament en compte de fins a 100 €, i de 25 € en el cas d’una assegurança Dental o d’Assistència Sanitària Ambulatòria, com s’indica a les condicions de la promoció. Promoció compatible amb altres campanyes o promocions. Consulta la resta de condicions i assegurances en promoció al teu agent o mediador, a l’oficina de SegurCaixa Adeslas que tinguis més a prop o a www.adeslas.es. Informació subjecta a les condicions de contractació i subscripció, com també a la fiscalitat vigent.

  2. Consulta aquí las Condicions de la promoció