--

sense assegurança dental Adeslas
-- €*
amb assegurança dental Adeslas (1)
-- €*

Preu per a tots els tractaments d'implants

A més, amb l’assegurança dental Adeslas(1) l’estudi d’implatologia es gratis, en concret:
fotografies, models, estudi cefalomètric, ortopantomografia i teleradiografia.

Tots els tractaments són valorats sota prescripció mèdica.

Estalvia fins al 50% en el teu implant contractant l’assegurança AdeslasDENTAL FAMILIA per només 10,50€/mes. A més a més podràs pagar en còmodes terminis amb el nostre servei de finançament. Deixe’ns el teu telèfon i et trucarem per informar-te sense compromís o sol·licitar la primera visita i revisió gratis a la teva Clínica Dental Adeslas més propera.
O pots trucar al 902 881 068. Horari de dilluns a divendres de 10 a 21h. Calcular un altre tractament

(1)Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses. Informació subjecta a les condicions de subscripció i contractació de l’entitat.

*L’import indicat ha sigut calculat de manera estimativa basant-se en un tractament complet . El tractament personalitzat serà estudiat sota prescripció mèdica. Els preus poden incrementar-se en el cas que existeixin costos adicionals derivats de les peticions que realitzi cada client. Preu vàlid fins al 31 de desembre de 2017 i excepte error tipogràfic.

Tots els productes sanitaris, incloses les pròtesis, reparacions, afegits de peces o components d’aquestes, són fabricats, realitzats y comercialitzats per laboratoris devedament autoritzats per a això.

Tots els tractaments són valorats sota prescripció mèdica.