Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y así poder mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés y mostrarle publicidad y anuncios personalizados. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies entendido
Inicia
SegurCaixa Adelas
 • Diabetis

  La diabetis és la malaltia crònica amb més prevalença a Espanya. Es calcula que la meitat de les persones que la pateixen no ho sap i que, dels que están diagnosticats, menys de la meitat controla el seu trastorn de manera òptima.

  Llegir més
 • Risc cardiovascular

  Les malalties cardiovasculars són una causa de mort o deteriorament de la qualitat de vida dels que les pateixen. T’oferim les claus per prevenir-les i detectar-les a temps, un pla per deixar de fumar i informació sobre l’alcohol i altres drogues.

  Llegir més
 • Obesitat

  El sobrepès es relaciona amb malalties cardiovasculars, diabetis i alguns càncers. T’oferim informació perquè aconsegueixis un pes saludable i redueixis el ris d’emmalaltir.

  Llegir més
 • Malaltia cardiovascular

  L’entrenament en el maneig dels símptomes i la prevenció de complicacions milloren el pronòstic i l’evolució de la malaltia cardiovascular a curt, mitjà i llarg termini. T’oferim informació basada en l’evidència científica per afrontar la malaltia i millorar la teva qualitat de vida.

  Llegir més
 • Asma y EPOC

  El asma, la bronquitis crónica y el enfisema son enfermedades crónicas que estrechan las vías respiratorias y obstruyen el paso del aire en los pulmones. Estos trastornos afectan a la calidad de vida y al desempeño educativo, social y laboral del que lo padece.

  Llegir més

Si ets client d' SegurCaixa Adeslas inscriu-te en els serveis que et proposem en cada àrea i disposaràs del teu pla personal de prevenció o cures.

› Entra i registra't