Seguros SegurCaixa Adeslas 

VOLEM QUE ESTIGUIS MÉS SEGUR

Per una nova assegurança, si ja tens una assegurança de Salut Adeslas

Et tornem fins a 75€*

*Et tornem fins a 75 € en contractar la teva nova assegurança, si ja tens una assegurança de salut Adeslas. Consulta aquí condicions de la promoció

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?


ET TRUQUEM GRATIS

O si t’ho estimes més, truca’ns al:

 

91 903 46 51

más seguros

Cuidar-te i cuidar els teus no havia tingut mai tants avantatges

A SegurCaixa Adeslas t’oferim una solució asseguradora completa. A més, si contractes ara una assegurança d'Llar, Dental, d’Electrodomèstics, Mascotes, Accidents o Decessos, podràs tenir més avantatges:

Per una nova assegurança, si ja tens una assegurança de Salut Adeslas

Et tornem fins a 75 €*

Et tornem 50 € per cada assegurança que contractis amb una prima mínima anual de 200 € o 25 € per cada assegurança que contractis amb una prima mínima anual de 100 €. I si ja tens contractada una assegurança de Salut amb Adeslas, et tornem 25 € més.*

Consulta aquí condicions de la promoció

 

Contracta'l a través de:

ET TRUQUEM

Tria una fórmula i estalvia en les assegurances.

Aquí en tens algun exemple:

ejemplo promopromo adeslas

Perquè sempre estiguis protegit

 

SegurCaixa LLAR

Per assegurar el teu habitatge habitual o secundari, com a propietari o inquilí, amb les nostres assegurances de llar et beneficiaràs d’una cobertura integral.

SegurCaixa ELECTRODOMÉSTICOS

La solució per reparar el conjunt d’electrodomèstics de l’habitatge que hagin superat el període de garantia del fabricant.

SegurCaixa ACCIDENTES

Assegura la teva activitat professional, especialment si per la teva professió, hàbits, etc., estàs més exposat a patir un accident o si la teva activitat professional comporta risc físic.

SegurCaixa DECESOS

Fes més passadors els moments més difícils: estarem al teu costat ajudant-te en les gestions i els tràmits derivats de la defunció d’una persona estimada.

SegurCaixa ASISTENCIA EN VIAJE

Una assegurança destinada a cobrir les possibles incidències durant els viatges, tant si afecten les persones com els béns.

SegurCaixa MASCOTAS

Protecció per al teu fidel amic amb un ampli quadre veterinari d’àmbit nacional, sense qüestionari de salut ni diferències de preu per edat i raça.

Adeslas DENTAL TOTAL

Beneficia’t d’un pla dental a llarg termini. Disposaràs de 50 actes sense cost addicional, incloent-hi obturacions, reconstruccions i tractaments d’odontopediatria.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades