Asseguranças de salut 

LA SALUT DE LA TEVA EMPRESA EN BONES MANS

 SALUT AMB DENTAL 
 42 € asseg/mes 

T'informem gratuïtament
O si t’ho estimes més, informa-te’n al 91 901 81 35
Promoción seguros de salud pymes Adeslas

A Adeslas t’acompanyem per cuidar la salut de la teva empresa

El nostre compromís és cuidar-te a tu i al teu negoci o empresa, per això a Adeslas t’oferim l’assegurança de salut més completa. A més, si ara contractes una assegurança de Salut amb Dental, et podràs beneficiar de grans avantatges.

 

 SALUT AMB DENTAL 
 42 € asseg/mes 

A més, amb l’assegurança de salut disposaràs de:

 

Serveis de salut digital
Teleconsulta, xat d’orientació mèdica, recepta electrònica privada, nova targeta digital, etc.

Adeslas Salud y Bienestar logo

Centre de salut digital
amb un metge sempre a la teva disposició i accés a serveis personalitzats per cuidar la salut.

Tria l’assegurança de la gamma PIMES que s’adapti millor a les teves necessitats i accedeix a:

45.000 professionals

1.300 centres d’assistència

27 Centres Mèdics Adeslas

Més de 185 Clíniques Dentals Adeslas

Adeslas PIMES AMB DENTAL

Accedeix sense copagaments a una sanitat privada de qualitat: medicina general i pediatria, especialitats, mitjans de diagnòstic, hospitalització, part i tot el
que hi està relacionat, tractaments especials, urgències, assistència sanitària a l’estranger, etc.

Adeslas EXTRA PIMES AMB DENTAL

Disposaràs de les mateixes cobertures i serveis que amb Adeslas PIMES, amb l’avantatge de poder triar el metge i el centre hospitalari en qualsevol indret del món, a més d’obtenir un reemborsament de fins al 80 % de les despeses sanitàries.

 

* Rebut de prima (amb recàrrecs i impostos inclosos i després d’aplicar-hi un 15,15 % de descompte durant la primera anualitat) per assegurat i mes, vàlida fins a la renovació (excepte a les Balears), per a pòlisses d’Adeslas Negocis i Dental i Adeslas Extra Negocis i Dental, de 0 a 4 assegurats d’entre 0 i 54 anys, o pòlisses d’Adeslas Empreses i Dental i Adeslas Extra Empreses i Dental des de 5 assegurats d’entre 0 i 67 anys, contractades entre l’1-8-2022 i el 31-12-2022 en modalitats que incorporin cobertura de Salut i Dental. Promoció no compatible amb altres campanyes o promocions.

Consulta aquí les Condicions de la promoció.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades