Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas i VidaCaixa completen l'oferta integral per a pimes i autònoms

 
Oferta unificada d'assegurances de multirisc patrimonials, responsabilitat civil, salut, vida, accidents i automòbils per a pimes i professionals autònoms
  • SegurCaixa Adeslas i VidaCaixa demostren la seva vocació de proveïdor d'assegurances per a pimes i autònoms en tots els rams: salut, vida i accidents, autos i patrimonials, així com en plans de pensions d'ocupació i associats.
  • L'objectiu és donar una cobertura completa de les necessitats per a aquest segment de clients, alhora que s'amplien i es potencien els beneficis de l'oferta asseguradora.
  • El llançament d'una assegurança de responsabilitat civil general, juntament amb l'oferta renovada de salut per a pimes, completen la gamma de productes per a aquest segment.
  • Actualment el negoci de pimes i autònoms disposa de més de 270.000 contractes d'assegurances, prop de 500.000 assegurats i més de 170 milions d'euros en primes anuals.

Barcelona, 25 de juny de 2012. VidaCaixa i SegurCaixa Adeslas presenten una oferta unificada d'assegurances específiques per cobrir les necessitats de pimes i professionals autònoms, en el marc dels objectius fixats en els Plans Estratègics de les dues companyies.

L'oferta d'assegurances per a pimes i autònoms es reforça amb el llançament de SegurCaixa RC General, una assegurança que completa la gamma de productes de responsabilitat civil per a autònoms, directius i professionals. Una oferta asseguradora global i molt competitiva per a pimes i autònoms, que posa de manifest les fortaleses de VidaCaixa i de SegurCaixa Adeslas en els seus respectius àmbits d'actuació i, al seu torn, potencia i amplia els beneficis per als clients.

Un altre dels punts forts de l'oferta integral asseguradora és el recent llançament de tota una nova gamma de productes de salut per a pimes i autònoms, com són Adeslas Pime i Adeslas Pime i Dental, en les quals el client pot escollir modalitats de quadre mèdic sense copagaments o de reembors de despeses.

D'altra banda, l'oferta comprèn una àmplia gamma de plans de pensions de promoció conjunta, així com assegurances col·lectives de vida i accidents especialment orientades a les necessitats de pimes i professionals autònoms.

Pel que fa a assegurances patrimonials, destaquen les multirisc de comerç i indústria SegurCaixa Negoci i SegurCaixa Indústria. Altres productes específics per a autònoms són: SegurCaixa Previsió Professional, VidaCaixa Protecció Autònoms Vida i SegurCaixa Protecció Autònoms Accidents. Productes aquests últims que incorporen una garantia optativa d'incapacitat temporal, a més de les habituals de mort i incapacitat.

Xifres del negoci de pimes i autònoms

Actualment, el negoci de pimes i autònoms disposa de més de 270.000 contractes d'assegurances, prop de 500.000 assegurats i més de 170 milions d'euros en primes anuals.

A 30 d'abril es comptabilitzaven 25 plans de pensions de promoció conjunta, plans de previsió d'ocupació (EPSV) i plans associats, amb 2.135 promotors, més de 18.000 socis i partícips, i un volum de 62,5 milions d'euros en recursos gestionats.

SegurCaixa Negoci assegura ja més de 60.000 comerços, que se sumen als més de 100.000 treballadors assegurats a través de VidaCaixa Convenis i als gairebé 120.000 professionals amb pòlisses de salut de petites empreses, comercialitzades a través del canal bancari.

Xifres totes elles en les quals es pretén continuar avançant gràcies a la nova oferta global per a aquest segment.


SegurCaixa Adeslas és la companyia de no vida, líder a Espanya en assegurances de salut, participada per Mutua Madrileña –i integrada en el seu grup empresarial– i CaixaBank. Juan Hormaechea n'és el President Executiu, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident i Javier Murillo, el Conseller-Director General.

VidaCaixa Grup és el Grup Assegurador de "la Caixa" i està integrat a CaixaBank. És l'entitat líder en previsió social complementària i consta de les societats següents: VidaCaixa, S.A. d'Assegurances i Reassegurances; el 49,9% de SegurCaixa Adeslas, S.A. d'Assegurances i Reassegurances, i AgenCaixa, S.A., Agència d'Assegurances. El Grup és presidit per Ricard Fornesa, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident Executiu-Conseller Delegat i Màrius Berenguer, el Director General.


DOCUMENTS D'INTERÈS
Documento en formato PDFDescarregar la nota de premsa (143 Kb.)Abre en ventana nueva