Inicia
SegurCaixa Adelas

Els Centres Mèdics Adeslas aconsegueixen els millors resultats en certificació de qualitat

 
  • Actualitza el sistema de gestió de qualitat als nous requisits de la norma ISO 9001 en la seva versió 2015
  • Aconsegueix la certificació en gestió mediambiental amb la norma ISO 14001:2015

Madrid, 10 d'abril de 2018. Adeslas Salut, filial de SegurCaixa Adeslas encarregada de la gestió dels 27 centres mèdics Adeslas, ha finalitzat el procés de verificació de qualitat de les seves clíniques amb la renovació del certificat ISO 9001 en la seva última versió, la 2015. A més, ha aconseguit la certificació en gestió mediambiental d'acord amb la norma ISO 14001:2015. Totes dues certificacions reforcen la política de SegurCaixa Adeslas en responsabilitat social corporativa, la seva vocació de servei al client amb els màxims estàndards de qualitat i el seu compromís amb la preservació del medi ambient.

L'ISO 9001:2015 està enfocada a la millora contínua i a la satisfacció del client. Especifica els requisits per a un bon sistema de gestió de la qualitat que afegeixi valor als productes, serveis i resultats econòmics de les companyies i els permeti distingir-se de la competència. L'assoliment d'aquesta fita forma part del pla de qualitat de la companyia i el seu projecte de millora de l'experiència del client, el principal objectiu del qual és situar l'usuari al centre de totes les decisions que es prenen. Es tracta d'un projecte molt ambiciós per a Adeslas, número 1 en assegurances de salut, amb una quota de mercat del 29% i el quadre mèdic més gran d'Espanya.

La nova certificació mediambiental, l'ISO 14001:2015, suposa fer compatible l'eficàcia del servei amb la preservació del Medi Ambient, establir la millora contínua de l'acompliment ambiental, prevenir la contaminació, reduir els residus i utilitzar racionalment els recursos naturals en tot el cicle de la prestació del servei. El seu objectiu també és promoure entre els empleats un major grau de sensibilització, responsabilitat i consciència mediambiental.

Per tal de facilitar i optimitzar el compliment per part de tots els centres mèdics dels requisits establerts s'ha creat un sistema integrat de gestió per a totes dues certificacions, de les quals ja disposen les clíniques odontològiques d'Adeslas.

Els centres mèdics Adeslas estan atesos per més de 1.400 professionals sanitaris. El 2017 les clíniques van prestar servei a 364.650 clients i van dur a terme 2,3 milions d'actes mèdics (un 3% més que l'any anterior), dels quals 194.000 van correspondre a proves de radiodiagnòstic. L'aposta per la prestació dels millors i més avançats serveis va portar la companyia a invertir aquest any més de mig milió d'euros per incorporar nova tecnologia sanitària als centres.

El mapa de qualitat de la companyia es completa amb els bons resultats obtinguts en les enquestes de satisfacció efectuades entre els usuaris dels centres mèdics. La puntuació obtinguda ha estat de 8,8 en satisfacció (8,76 en l'anterior) i de 8,8 en recomanació (davant de 8,75).

 

DOCUMENTS D`INTERÈS​​

Descarregar la nota d​e​ premsa​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Javier Mira n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Conseller-Director General.