Inicia
SegurCaixa Adelas

Adeslas patrocina la parella femenina Salazar-Marrero, núm. 1 de WPT

 

  • L'acord, amb una durada de dos anys, redobla l'aposta de l'asseguradora pel pàdel

  • Adeslas també és el patrocinador oficial de la parella masculina Bela-Lima i és un dels principals patrocinadors oficials de World Padel Tour

Barcelona, 10 de febrer de 2017. Adeslas, la marca de salut de SegurCaixa Adeslas, ha signat avui el patrocini per dos anys amb les número 1 del pàdel, la parella formada per Alejandra Salazar i Marta Marrero. Salazar-Marrero van ser les vencedores el 2016 de la categoria femenina de World Padel Tour (WPT), el circuit professional més important en el món del pàdel.

Alejandra Salazar (Madrid, 1985) i Marta Marrero (Las Palmas de Gran Canaria, 1983) juguen juntes des del 2015 i van completar una magnífica temporada el 2016 coronant-se com les número 1 del rànquing mundial de World Padel Tour després de guanyar 7 dels 12 tornejos del circuit internacional. Van ser campiones del món per parelles i seleccions el 2016 i campiones d'Espanya absolutes el 2015. El seu entrenador és Juan Alday i el seu principal repte és allargar aquests bons resultats, que semblen lluny d'haver tocat sostre.

Aquest patrocini té una durada de dos anys i se suma al de la parella masculina guanyadora Fernando Belasteguín-Pablo Lima, que també ha renovat per dues temporades. Adeslas també és un dels patrocinadors principals de WPT i és patrocinador principal del Circuit Amateur Adeslas.


Un esport també de dones

El patrocini de les número u del WPT reforça l'aposta d'Adeslas pel pàdel i és un clar suport per donar notorietat i rellevància a la categoria femenina, que cada vegada té un nombre més gran de jugadores i seguidores.

"Estem segurs que Salazar i Marrero seran unes esplèndides ambaixadores de la nostra marca i els valors que ens representen: Qualitat, Confiança, Proximitat i Dinamisme", assenyala Carlos Hernández, Sotsdirector General Comercial de SegurCaixa Adeslas. Aquests mateixos valors són els que també marquen les relacions de l'entitat amb els seus empleats i els seus clients.

Alejandra Salazar juga al pàdel en el circuit professional des dels 16 anys. A més del seu palmarès com a parella de Marta Marrero, ha estat 7 vegades campiona d'Espanya absoluta i 3 vegades campiona del món per equips. També va ser escollida millor jugadora del circuit professional el 2015 i 2016 i va esdevenir campiona del Master Finals WPT el 2013 i 2015 (aquest últim any com a parella de Marrero).

Marta Marrero va ser tennista professional entre els anys 1999 i 2010, etapa en què va arribar a situar-se en la posició núm. 47 del rànquing mundial. Va començar la seva carrera com a jugadora professional de pàdel el 2012 i en tan sols quatre anys ha aconseguit pujar fins a la primera posició del rànquing. Va ser campiona d'Espanya absoluta el 2015, campiona d'Espanya per autonomies el 2015 i campiona de Catalunya el 2016.​


DOCUMENTS D`INTERÈS

Descarregar la nota d​e​ premsa​​​​​​​​​​​​​​