Inicia
SegurCaixa Adelas

Adeslas renova per dos anys el patrocini de la parella de pàdel Bela-Lima

 
  • ​​L'acció s'emmarca en el compromís d'Adeslas amb la prevenció i la promoció d'hàbits de vida saludables
  • Bela i Lima destaquen pel seu lideratge i capacitat de superació, qualitats que coincideixen amb els valors de SegurCaixa Adeslas

Madrid, 6 de juliol de 2016. SegurCaixa Adeslas ha renovat per dos anys, a través de la seva marca líder d'assegurances de salut Adeslas, el patrocini de la parella número u del món de pàdel, formada per Fernando Belasteguín i Pablo Lima. La parella Bela-Lima és la gran favorita per revalidar, un any més, la seva condició de campions del World Padel Tour, circuit professional en el qual Adeslas també és un dels patrocinadors principals.

Fernando Belasteguín (Pehuajó, Argentina, 1979) i Pablo Lima (Porto Alegre, Brasil, 1986) van començar junts el seu camí l'any passat. El World Padel Tour 2016 es va iniciar el mes de març i, des d'aleshores, la parella ha guanyat 4 dels 5 tornejos disputats, consolidant així el seu liderat i ampliant la diferència en punts respecte als seus rivals més directes. Avui desembarquen a Valladolid per disputar el següent torneig del circuit.

Adeslas va iniciar el patrocini de Bela i Lima el 2015, any en què la parella, que acabava de formar-se, va aconseguir la primera posició al WPT. Amb la seva renovació per dos anys més, Adeslas, número 1 en assegurances de salut a Espanya, reforça el seu compromís amb la prevenció i el foment d'hàbits saludables.

El patrocini d'Adeslas de la parella Bela-Lima i el World Padel Tour és una de les maneres per les quals Adeslas fomenta l'exercici físic i la pràctica de l'esport de les persones en general i dels seus assegurats en particular. Aquesta acció encaixa amb els valors corporatius de Confiança, Qualitat, Dinamisme i Proximitat, que també marquen les relacions de l'entitat amb els seus empleats i clients.

Bela i Lima són un gran exemple de superació i de treball en equip, però per damunt de tot destaca la seva capacitat de lideratge, "una qualitat necessària per aconseguir els  millors  resultats  amb  la  qual  Adeslas  se  sent  identificada",  assenyala  Carlos Hernández, Sotsdirector General Comercial de SegurCaixa Adeslas.

 

Un esport per a tothom​

El pàdel és un esport que cada dia guanya nous aficionats i practicants. Actualment a Espanya més de 4,5 milions de persones gaudeixen diàriament del pàdel i la construcció de noves pistes i instal·lacions segueix a un ritme vertiginós. La clau del seu èxit és que poden practicar-lo tota mena de persones, independentment de la seva edat o condició física. Aquesta activitat és beneficiosa per mantenir un bon to muscular, a més d'alliberar estrès i desenvolupar l'esperit de superació. Com que es tracta d'un esport en parella, incorpora també un component de relació social que el fa molt atractiu.

DOCUMENTS D`INTERÈS

Descarregar la nota d​e​ premsa​​​​​​