Inicia
SegurCaixa Adelas

Adeslas s'incorpora a l'AED per potenciar el desenvolupament directiu

 

Madrid, 11 de gener de 2018. SegurCaixa Adeslas, empresa integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, ha signat un acord de col·laboració amb l'Associació Espanyola de Directius (AED) pel qual el grup líder en assegurances de salut passa a formar part del programa de socis corporatius de l'Associació. Aquest programa va ser creat per l'AED el 2003 per afavorir la col·laboració d'empreses que comparteixen l'objectiu de contribuir al desenvolupament individual i col·lectiu dels directius.

Javier Murillo, Conseller-Director General de SegurCaixa Adeslas, va mostrar la seva satisfacció pel fet de formar part d'una associació tan compromesa amb els directius. "La nostra incorporació a l'AED no solament suposarà l'oportunitat de formar part dels interessants projectes que promou, sinó que ens permetrà donar a conèixer a la resta dels socis la important funció que acompleixen a Espanya tant l'assegurança de salut com la sanitat privada", va afegir.

El director general de l'AED, Xavier Gangonells, va assegurar que la incorporació d'Adeslas a l'AED suposa "una gran ajuda per dur a terme el projecte institucional de l'associació", a més de mostrar el "compromís de les grans firmes amb el desenvolupament de la funció directiva". En aquesta línia, va recordar que el programa de socis corporatius inclou una trentena d'empreses i institucions que defensen "la importància de comptar amb directius que siguin autèntics professionals del lideratge, per tal que les companyies, i de retruc l'economia, creixin".

Mitjançant aquesta col·laboració, l'AED i Adeslas fomentaran el coneixement de la funció directiva realitzant activitats i estudis d'interès per als líders empresarials. A més, els directius de l'asseguradora podran participar en la investigació sobre millors pràctiques de lideratge que duu a terme l'Associació en les seves diferents línies estratègiques, com l'ètica i el bon govern, la contribució social del col·lectiu, la promoció dels joves o l'impuls de les tecnologies, entre d'altres.

 

DOCUMENTS D`INTERÈS​​
​Descarregar la nota d​e​ premsa​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


L'Associació Espanyola de Directius (AED), creada sota l'impuls d'Isidre Fainé el 1996, té com a missió contribuir a la millora individual i col·lectiva dels professionals que lideren les organitzacions del país. Actualment disposa de gairebé 2.000 membres, dels quals més del 60% ocupen la màxima responsabilitat de gestió a les companyies on desenvolupen la seva tasca.

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de Salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Javier Mira n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Conseller-Director General.​