Inicia
SegurCaixa Adelas

Comunicat als assegurats afectats pels incendis a Girona

 
Es reforça el servei d'assistència per als afectats, atorgant la màxima prioritat als sinistres de l'Alt Empordà
  • SegurCaixa Adeslas refuerza el equipo de peritos en la zona para atender de forma más rápida y eficaz a los afectados.
  • Se intensifica el servicio de gestión, para atender de forma más rápida y eficaz a los clientes perjudicados.
  • Asimismo, la compañía se pone a disposición de sus asegurados para, en aquellos casos en que el siniestro sea declarado Consorciable, gestionar el caso en su nombre ante el Consorcio y realizar las reparaciones de urgencia.

Barcelona, 26 de juliol de 2012. Des de SegurCaixa Adeslas mostrem la nostra solidaritat amb tots els afectats per l'incendi de l'Alt Empordà i volem oferir la tranquil·litat als nostres assegurats que disposaran del màxim suport per part nostra i que posarem tots els mitjans ordinaris i extraordinaris per oferir-los la millor atenció en aquests difícils moments. Per això els comuniquem que:

La companyia ha activat el protocol d'emergènciai, d'aquesta manera, des de SegurCaixa Adeslas s'està donant la màxima prioritat als sinistres relacionats amb l'incendi, i ens posem a disposició dels nostres assegurats per informar-los, assessorarlos i tramitar la resolució, al més aviat possible, dels sinistres declarats. Per fer-ho, hem reforçat la xarxa pericial, per actuar in situ amb la màxima celeritat.

A més, posem a disposició dels nostres assegurats un equip de psicòlegs per ajudar-los en la situació actual. El servei d'orientació psicològica és prestat per un equip de psicòlegs clínics amb experiència en el maneig de situacions d'estrès.

Recordem als assegurats que poden contactar a través dels telèfons d'assistència per procedir a declarar els danys soferts.

Telèfons d'Assistència
Llar i Immobles: 902 10 99 10
Negoci: 902 420 210
Automòbils: 902 233 266
Assistència psicològica: 900 81 84 10

DOCUMENTS D'INTERÈS
Documento en formato PDFDescarregar la nota de premsa (84 Kb.)Abre en ventana nueva