Inicia
SegurCaixa Adelas

Ingesport i SegurCaixa Adeslas signen un acord de col·laboració

https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/prensa-sitio/PublishingImages/Ingesport%20y%20SegurCaixa%20Adeslas%20firman%20un%20acuerdo%20de%20colaboración/FirmaacuerdoIngesportyAdeslas_1.jpg

9 de setembre de 2014. El grup Ingesport, propietari dels centres esportius GO fit, i SegurCaixa Adeslas han signat un conveni que inclou la contractació de la pòlissa de salut d'Adeslas en unes condicions més favorables per als abonats i empleats del grup Ingesport. Per la seva banda, els clients i els empleats de SegurCaixa Adeslas obtindran beneficis en la contractació dels diferents serveis que s'ofereixen als centres esportius GO fit, pertanyents a Ingesport. 

El grup Ingesport s'uneix així a una empresa de prestigi com SegurCaixa Adeslas, companyia líder en el seu sector. "Apostem per establir aliances amb grans marques amb les quals compartim valors, com SegurCaixa Adeslas, per poder oferir el màxim nombre d'avantatges", explica Gabriel Sáez, president del grup Ingesport, el qual ha assegurat que amb aquest acord "es posa de manifest el fort compromís de GO fit d'oferir als seus empleats i clients un pla per millorar la seva qualitat de vida". 

La col·laboració amb aquests centres esportius s'emmarca dins l'objectiu d'Adeslas de fomentar hàbits de vida saludables, com la pràctica d'exercici físic i la creació i manteniment d'ambients sans, com els centres esportius GO fit. Carlos Hernández, Sotsdirector General Comercial de SegurCaixa Adeslas, ha destacat que "a Adeslas, ens ocupem de les persones promovent la salut abans que es produeixi qualsevol malaltia. No es tracta només de prevenció, sinó de millorar les nostres condicions i adoptar hàbits que ens ajudin a viure més i millor". 

Adeslas, amb més de 3,4 milions de clients en assegurances de salut, posa a disposició dels seus assegurats un complet quadre mèdic format per més de 43.000 professionals, 1.100 centres d'atenció medicoassistencial, més de 300 clíniques concertades i 27 centres mèdics d'Adeslas Salut. 

​​​

SegurCaixa Adeslas és la companyia de No Vida líder a Espanya en assegurances de salut, integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Juan Hormaechea n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Conseller-Director General. 


DOCUMENTS D'INTERÈS
Descarregar la nota de premsa​