Inicia
SegurCaixa Adelas

Les parelles de pàdel patrocinades per Adeslas, millors jugadors a WPT 2016.

 
  • Són els núm. 1 en les seves categories a World Padel Tour, la competició internacional més important del pàdel

  • L'asseguradora ha renovat el patrocini per dos anys de la parella masculina i acaba de signar també amb la femenina

Madrid, 22 de març de 2017. Les parelles masculina i femenina núm. 1 del pàdel mundial, patrocinades per Adeslas, van rebre ahir el guardó als millors jugadors del 2016. La primera està formada per l'argentí Fernando Belasteguín i el brasiler Pablo Lima; la segona, per la madrilenya Alejandra Salazar i la grancanària Marta Marrero. Adeslas ha renovat el patrocini de Bela-Lima per dos anys i acaba de signar amb Salazar-Marrero pel mateix període. El lliurament de premis va tenir lloc durant la presentació oficial de la nova temporada del circuit professional de pàdel World Padel Tour (WPT), que ha reunit els millors jugadors del món i diverses personalitats de l'esport i la cultura.

En recollir el guardó, Pablo Lima va destacar que "el 2016 va ser un any excepcionalment bo", mentre que Alejandra Salazar va avançar que "sortirem a mort des del minut u". Les dues parelles parteixen com a favorites del torneig aquest any, que comença diumenge que ve a Santander.

WPT, el circuit internacional més important del món del pàdel, ha guanyat rellevància i notorietat de manera exponencial, cosa especialment important per a Adeslas. El 2016 va registrar un augment del 200% en el nombre de visites al canal de YouTube, i disposa de més de 300.000 seguidors a les xarxes socials, un 98% més que el 2015. Durant la competició del 2016 es van registrar 7 milions d'espectadors en directe. Durant l'acte es va anunciar també que Gol TV retransmetrà en obert les semifinals i finals de la competició, cosa que augmentarà encara més la difusió del torneig, en el qual Adeslas també participa com a espònsor.​

DOCUMENTS D`INTERÈS

Descarregar la nota d​e​ premsa​​​​​​​​​​​​​​​