Inicia
SegurCaixa Adelas

Adeslas Dental augmenta fins a 194 la seva xarxa de clíniques

 
  • Tots els centres obtenen les certificacions ISO que avalen la gestió de la qualitat i mediambiental
  • 3.800 professionals donen servei tant a assegurats com a no assegurats d'Adeslas

Madrid, 13 de gener de 2020. Adeslas Dental, societat de serveis odontològics de SegurCaixa Adeslas, ha posat en marxa cinc noves clíniques el 2019, amb la qual cosa augmenta la seva xarxa pròpia fins als 194 centres repartits per tot Espanya. Les noves clíniques, situades a Catalunya (Tarragona i Barcelona), la Comunitat de Madrid (Parla i Fuenlabrada) i Santander, estan dotades d'alta tecnologia per poder oferir les solucions més avançades d'odontologia general, ortodòncia, higiene i estètica dental. Després de les últimes obertures, la xarxa assistencial suma una plantilla amb prop de 3.800 professionals (1.963 dels quals odontòlegs) i 1.250 butaques odontològiques.

De manera paral·lela al creixement de la xarxa, la totalitat de les clíniques dentals Adeslas ha rebut les certificacions ISO 9001:2015 (gestió de la qualitat) i ISO 14001:2015 (gestió mediambiental), que garanteixen l'homogeneïtat dels processos clau en tots els centres. Aquestes normes avalen que l'opinió i l'experiència dels pacients es tenen en compte i que els centres incorporen mesures per a la preservació del medi ambient.

A més de la xarxa pròpia d'Adeslas Dental, SegurCaixa Adeslas disposa dins del seu quadre mèdic de més de 700 clíniques concertades i associades, així com d'especialistes en cura bucodental, que presten servei a una cartera de 5,6 milions d'assegurats d'assistència sanitària i dental. Adeslas Dental és un dels actius més importants de SegurCaixa Adeslas, asseguradora líder amb prop d'un 30% del mercat d'assegurances de salut a Espanya. Aquesta quota puja fins a gairebé el 50% de les primes en el cas de l'assegurança dental. “Si les últimes obertures acosten als nostres clients una àmplia oferta assistencial per a tota la família, les certificacions ISO confirmen els nostres centres com a referents per la seva responsabilitat mediambiental i la qualitat dels tractaments”, explica Luis Iglesias, Sotsdirector General de Rams Personals de SegurCaixa Adeslas.


DOCUMENTS D'INTERÈS​

Descarregar la nota de premsa


SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Javier Mira n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Director General.