Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas va obtenir un benefici net de 161 milions d'euros

 
  • El volum total de primes va arribar als 2.114 milions d'euros, xifra que suposa un creixement en ingressos del 10,11%.
  • Tots els rams d'activitat de la companyia presenten creixements superiors als del mercat.
  • La xifra de clients de la companyia va superar els 5,3 milions, un 6,7% més que en el mateix període de l'any anterior.
  • SegurCaixa Adeslas continua reforçant el seu lideratge en l'assegurança de salut a través de la marca Adeslas, amb una quota de mercat del 27,65%.

​27 d'octubre de 2014. SegurCaixa Adeslas, empresa integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, va obtenir un benefici net consolidat de 161 milions d'euros durant els nou primers mesos del 2014, un 33,2% més que l'obtingut en el mateix període de l'any anterior.

Aquest creixement es deu a la bona evolució del negoci en tots els rams en què opera la companyia, amb creixements molt superiors al mercat, així com a un bon comportament de la sinistralitat.

La xifra de clients de la companyia va superar els 5,3 milions d'assegurats, amb un creixement del 6,7% respecte al tercer trimestre del 2013. Aquest augment és degut en gran manera a la bona evolució dels segments de particulars i de pimes i autònoms, que presenten taxes de creixement de dos dígits. En aquest sentit, cal destacar que ja hi ha més de 500.000 pimes i autònoms que han dipositat la seva confiança a SegurCaixa Adeslas.

Pel que fa al volum de primes, SegurCaixa Adeslas va obtenir un total de 2.114 milions d'euros fins al setembre, un 10,11% més que en el mateix període de l'exercici anterior, la qual cosa contrasta amb l'estabilitat del mercat No Vida, que va créixer un 0,49%.

 

Ram de Salut

Adeslas va aconseguir un volum de primes de 1.492 milions d'euros, un 5,31% més que en el tercer trimestre de l'any passat, amb un creixement per damunt de la mitjana del sector en el ram de Salut, que ho va fer en un 3,23%.

Adeslas va incrementar un 5,2% la seva cartera de clients en aquest ram, de manera que la xifra total de clients de salut de la companyia se situa per damunt dels 3,4 milions d'assegurats.


Ram de Multirisc

El volum total de primes per a aquest ram va ser de més de 272 milions d'euros, un 16,46% més que en el mateix període del 2013, en un mercat que es manté pla (0,01% segons l'Informe d'evolució del mercat assegurador d'ICEA).

Totes les assegurances d'aquest ram han registrat creixements superiors al 10% respecte al tercer trimestre de l'any passat. A llar, les primes es van incrementar un 16,2%, fins als 222 milions d'euros, mentre que en les assegurances de comerços ho van fer en un 14,8%, fins als 31 milions d'euros, i en les assegurances industrials, un 23,2%, fins als 15 milions d'euros.

El nombre de pòlisses de Multirisc, per la seva banda, va augmentar més d'un 14,4% respecte al mateix període de l'any anterior, i manté un creixement rendible sostingut que contribueix de manera significativa al resultat de la companyia.

 

Rams d'Autos, Decessos, Accidents i altres

El ram d'Autos va aconseguir un volum de primes de 129 milions d'euros, un 7,32% més que en el mateix període de l'any anterior. Aquesta xifra destaca en comparació amb la mitjana del mercat, que s'ha contret un 1,77%.

SegurCaixa Adeslas disposa de més de 400.000 pòlisses d'automòbils, motocicletes i furgonetes, un 14,6% més que en el mateix període de l'any anterior.

De la mateixa manera, destaca la bona evolució del ram de Decessos, que està aconseguint uns resultats excel·lents, ja que ha arribat als 107 milions d'euros en primes al tancament del tercer trimestre, un 58,6% més que en el mateix període de l'exercici passat.

Per la seva banda, els rams d'Accidents i Altres van assolir un volum total de primes de 112 milions d'euros, un 39,6% més que en el tercer trimestre del 2013.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia de No Vida líder a Espanya en assegurances de salut, integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Juan Hormaechea n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Conseller-Director General.


DOCUMENTS D'INTERÈS​
Descarregar la nota de premsa