Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas dona 20.000 euros a la Federació de Bancs d’Aliments

 
  • Famílies en risc d’exclusió podran rebre 75.000 racions de menjar
Madrid, 7 de juliol de 2021. SegurCaixa Adeslas ha lliurat aquest matí 20.000 euros a la Federació de Bancs d'Aliments (FESBAL) per donar suport a la seva tasca en benefici de les famílies desfavorides o en risc d'exclusió. La companyia va recollir aquesta quantitat en un repte solidari en el qual va oferir als seus empleats la possibilitat de transformar cada quilòmetre recorregut, caminant o corrent, en un quilo de menjar. El donatiu permetrà adquirir 75.000 racions de menjar, que seran distribuïdes entre els 54 bancs d'aliments agrupats en la Federació.

En aquesta iniciativa solidària hi van participar 180 empleats, que van sincronitzar els seus wearables i mòbils amb Adeslas Salut i Benestar, la plataforma digital orientada al foment dels hàbits saludables entre els assegurats. Durant un mes, la plataforma va registrar la distància recorreguda en les seves caminades i sessions de cursa.

Actualment, SegurCaixa Adeslas manté activa una altra iniciativa a favor dels bancs d'aliments. En aquest cas, tots els usuaris d'Adeslas Salut i Benestar poden bescanviar els punts obtinguts en els seus reptes de salut i esport per donatius d'entre 10 i 30 euros per a FESBAL. Amb aquests projectes, SegurCaixa Adeslas persegueix el doble objectiu d'impulsar la vida activa i els hàbits saludables, alhora que ajuda a pal·liar la pobresa i la desigualtat, que s'han accentuat amb la pandèmia.


DOCUMENTS D'INTERÈS

  Descarregar la nota de premsa


SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Javier Mira n’és el President Executiu i Javier Murillo, el Director General.