Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas signa un acord d'assistència sanitària amb l'Arxidiòcesi de Santiago de Compostel·la

Firma del acuerdo
  • L'Arquebisbe de Santiago de Compostel·la, Julián Barrio, i el Sotsdirector General Comercial de SegurCaixa Adeslas, Carlos Hernández, rubriquen l'acord entre l'Arxidiòcesi i la companyia asseguradora.
  • La signatura de la pòlissa col·lectiva d'assistència sanitària permet l'accés immediat al principal quadre mèdic del mercat, format per més de 35.000 professionals.
  • SegurCaixa Adeslas disposa a Galícia de més de 315.000 assegurats i un volum total de primes de 158,8 milions d'euros.

Barcelona, 6 de febrer de 2013 L'Arxidiòcesi de Santiago de Compostel·la i SegurCaixa Adeslas, la companyia líder a Espanya en assegurances de salut, amb prop de 5 milions de clients, han arribat a un acord per a la prestació de l'assistència sanitària del personal adscrit a la Diòcesi, integrada per 600 sacerdots i els seus familiars convivents.

La signatura de l'acord ha tingut lloc avui a la seu de l'Arquebisbat de Santiago de Compostel·la per part de l'Arquebisbe de la Diòcesi Compostel·lana, Julián Barrio, i el Sotsdirector General Comercial de SegurCaixa Adeslas, Carlos Hernández.

La pòlissa sanitària de l'Arxidiòcesi de Santiago de Compostel·la inclou l'accés immediat i directe a qualsevol especialista del principal quadre mèdic del mercat, format per més de 35.000 professionals, i a una extensa xarxa de més de 1.100 centres mèdics repartits per tot el país, juntament amb un servei d'atenció al client a través de canals presencials i a distància.

SegurCaixa Adeslas reforça la seva presència a Galícia: nova oficina a la Corunya

SegurCaixa Adeslas disposa de 315.334 assegurats a Galícia i un volum total de primes de 158,8 milions d'euros. Així mateix, en el ram de salut, el volum de primes a la comunitat gallega puja als 143,8 milions d'euros.

Avui, SegurCaixa Adeslas ha inaugurat a la Corunya la seva nova seu comercial, situada al número 3 del carrer Menéndez Pelayo, que compta amb la incorporació dels equips comercials provinents d'Aresa i de SegurCaixa Adeslas. L'objectiu d'aquesta nova oficina és reforçar la presència dels equips de la companyia al territori gallec.

El nou espai de treball es distribueix sobre una superfície de 250 metres quadrats i disposa d'una sala de formació, dues sales de reunions i 22 llocs comercials equipats amb veu i dades per a un total de 40 assessors de xarxa pròpia, 2 caps de gestió comercial i 1 administratiu comercial, que conformen l'equip de vendes de SegurCaixa Adeslas a la Corunya.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia de no-vida líder a Espanya en assegurances de salut, participada per Mutua Madrileña –i integrada en el seu grup empresarial– i CaixaBank. Juan Hormaechea n'és el President Executiu, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident i Javier Murillo, el Conseller-Director General.

DOCUMENTS D'INTERÈS
Documento en formato PDFDescarregar la nota de premsa (34 Kb.) Abre en ventana nueva