Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas guanya 314 milions, un 23,3% més, amb un augment de primes del 7,8%

 
  • Els ingressos per primes pugen a 3.547 milions d'euros i creixen prop de quatre punts per sobre del sector No Vida
  • Adeslas reforça el seu lideratge en Salut: el volum de primes arriba als 2.345 milions d'euros i la quota de mercat, al 29,1%
  • La companyia supera els 6,34 milions de clients, un 6,2% més
  • La ràtio combinada torna a millorar i se situa en el 88,4%
  • La nova producció creix l'11,2% i arriba als 754 milions​

7 de març de 2018. SegurCaixa Adeslas, companyia integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, tanca el 2017 amb un benefici net consolidat de 314 milions d'euros, un 23,3% més que l'any anterior.

 

Els ingressos per primes creixen un 7,8%, gairebé quatre punts per sobre del mercat No Vida, fins a arribar als 3.547 milions d'euros. Així, l'asseguradora es converteix en l’entitat que, de manera individual, aconsegueix el creixement més gran d'entre les deu primeres del rànquing de No Vida.

 

SegurCaixa Adeslas supera els 6,34 milions de clients, amb un creixement del 6,2% respecte a l'any anterior. Aquesta xifra s'aconsegueix, sobretot, gràcies a l'augment d'assegurats en Salut i la major contractació de pòlisses d'Accidents.

 

La ràtio combinada millora en 0,8 punts percentuals i se situa en el 88,4%. Per a Javier Mira, President Executiu de SegurCaixa Adeslas, “aquests resultats confirmen la capacitat de la companyia per continuar creixent de manera molt significativa, per sobre del mercat i, al mateix temps, millorant la rendibilitat, cosa que confiem seguir fent en els propers anys”.

 

Les primes de nova producció creixen un 11,2%, fins als 754 milions d'euros, impulsades sobretot pels rams de Salut i Accidents. “Aquest increment mostra la fortalesa dels nostres canals comercials, especialment el de bancassegurances, i l'empenta que la innovació constant ens ofereix per estar més a prop de les necessitats dels nostres clients”, destaca Javier Murillo, Conseller-Director General de SegurCaixa Adeslas.

 

Adeslas reforça el seu lideratge en Salut i augmenta la seva quota de mercat en aquest ram fins al 29,1%, 13 punts percentuals més que la segona companyia del sector. Les xifres de creixement registrades en els altres rams reflecteixen també els resultats positius que està donant l'aposta per la diversificació. De manera agregada, aquests rams suposen més de 1.200 milions d'euros l'any en primes i representen el 34% dels ingressos de SegurCaixa Adeslas.

 

 

Principals magnituds de SegurCaixa Adeslas


as en cifras

2016

2017

Variació

Primes (milions d’euros)

3.289

3.547

+7,8%

Ben. Net (milions d’euros)

255

314

+23,3%

Ràtio combinada (%)

89,2

88,4

-0,8 p. p.

Clients (milions)

6

6,34

+6,2%​


Evolució per rams 

Salut

Les primes pugen a 2.345 milions d'euros, un 6,4% més que el 2016. Aquesta dada supera en més de dos punts percentuals el creixement del sector, que és del 4,2%. El nombre d'assegurats del ram creix un 7,8%.

En l'assegurança dental, el volum de clients augmenta un 14,5% i la quota de mercat supera el 50%. El nombre de clíniques pròpies arriba a les 169, després de l'obertura de 20 nous establiments l'últim any.

Multirisc

Aquest ram aconsegueix un creixement en ingressos del 2,3%, lleugerament per sobre de la mitjana del sector. SegurCaixa Adeslas arriba als 494 milions d'euros en primes i millora la seva quota de mercat fins al 7,2%. La companyia consolida la segona posició en el rànquing de la Llar, amb una quota del 9,2%.

Altres rams

En Auto, el volum de primes puja a 229 milions d'euros, un 2,1% més, amb una millora de la rendibilitat.

Accidents accelera la seva bona tendència d'anys anteriors i creix un 59,6%, davant el 13,2% del sector, amb uns ingressos per primes de 194 milions d'euros i confirmant la primera posició del rànquing sectorial amb una quota de mercat del 17,4%.

Decessos aconsegueix uns ingressos per primes de 129 milions d'euros, un 9,8% més que el 2016, la qual cosa permet a SegurCaixa Adeslas revalidar la seva quarta posició en el mercat. El nombre d'assegurats de la companyia en aquest ram supera els 683.000.

Perspectives

L'objectiu per a aquest any de SegurCaixa Adeslas és seguir creixent de manera rendible, malgrat l'entorn de forta competència. En els darrers tres anys, la companyia ha crescut sempre per sobre del mercat. Així, ha augmentat un 26% el volum de primes, ha millorat 3,4 punts percentuals la seva ràtio combinada, ha sumat un milió de clients i ha generat més de 1.000 milions d'euros de benefici abans d'impostos.

En paraules del President Executiu de SegurCaixa Adeslas, Javier Mira, "Cuidem el que de veritat importa a les persones, la seva salut. En els tres últims anys hem atès 75 milions de consultes, per esmentar-ne només un exemple, i el nostre objectiu és aprofitar tots els recursos que la nostra experiència i els nous desenvolupaments tecnològics posen al nostre abast per continuar avançant en aquesta línia i fer-ho cada vegada millor".

 

Pots descarregar-te tot el material de la roda de premsa a:

https://www.segurcaixaadeslas.es/es/prensa/resultados-2017

​ 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut, integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Javier Mira n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Conseller-Director General.