Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas incrementa els seus ingressos fins al març un 9,2%

 
Enfront del conjunt del mercat No Vida, que cau un 0,95%

 

  • El volum total de primes va arribar als 713 milions d'euros, xifra que suposa un creixement en ingressos del 9,24%.
  • Tots els rams d'activitat de la companyia van evolucionar per damunt de la mitjana del mercat assegurador de No Vida, que va disminuir un 0,95%.
  • Adeslas va créixer en Salut un 4,7%, mentre que el sector ho va fer en un 3%.
  • La xifra total de clients va superar els 5,1 milions, un 7,4% més que en el mateix període de l'any anterior.

9 de maig de 2014. SegurCaixa Adeslas, empresa integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, prossegueix el seu creixement rendible. En el primer trimestre va obtenir un volum de primes de 713 milions d'euros, un 9,24% més que en el mateix període de l'any anterior. Aquest creixement contrasta amb l'evolució del mercat nacional de No-Vida, que s'ha contret un 0,95%.

La xifra de clients de la companyia va superar els 5,1 milions d'assegurats, amb un creixement del 7,4% respecte al primer trimestre del 2013. Aquest augment es deu en gran mesura a la bona evolució dels segments de particulars i de pimes i autònoms.

Pel que fa als resultats, SegurCaixa Adeslas va obtenir un benefici net consolidat de 29,9 milions d'euros durant els tres primers mesos del 2014, un 5,3% menys que l'obtingut en el mateix període de l'any anterior. Són dades, però, que no són comparables, ja que la Setmana Santa sempre és un període de baixa sinistralitat i aquest any no ha coincidit amb el primer trimestre, cosa que sí que va passar el 2013. En el segon trimestre, aquesta situació es regularitzarà i la comparació del resultat fins al juny serà positiva, cosa que hauria succeït també en el primer trimestre si s'haguessin tingut en compte dades desestacionalitzades.

 

Ram de Salut

Adeslas va assolir un volum de primes de 495 milions d'euros, un 4,7% més que en el primer trimestre de l'any passat, un creixement superior a la mitjana del sector de salut, que ho va fer en un 3%. La companyia continua, d'aquesta manera, reforçant el seu lideratge en salut.

A més, la companyia va incrementar un 5,2% la seva cartera de clients en aquest ram, de manera que la xifra total de clients de salut es va situar en una mica més de 3,3 milions d'assegurats.

 

Ram Multiriscos

El volum total de primes per a aquest ram va ser de 86 milions d'euros, un 14,9% més que en el mateix període del 2013, enfront d'un mercat que decreix un 1%. El nombre de pòlisses va augmentar un 2,2% i es va superar la xifra d'1,2 milions.

El creixement de multiriscos ha estat impulsat especialment per les assegurances de la llar, on es van incrementar les primes un 18,7% fins als 72 milions d'euros. En aquest sentit, cal destacar que el ram de la llar és un dels que està contribuint més al creixement sostingut del volum de negoci.

 

Rams d'Autos, Decessos, Accidents i altres

El ram d'autos va aconseguir un volum de primes de 37 milions d'euros, un 3,4% més que en el mateix període de l'any anterior. Aquesta xifra és especialment rellevant, ja que suposa una acceleració de la taxa de creixement i contrasta amb l'evolució del mercat, que s'ha contret un 3,1%.

De la mateixa manera, destaca la bona evolució del ram de decessos, que està aconseguint uns resultats excel•lents, ja que ha arribat als 49 milions d'euros en primes al tancament del primer trimestre, prop d'un 32% més que en el mateix període de l'any anterior.

Per la seva banda, els rams d'accidents i altres presenten una evolució positiva, amb un volum total de primes de 46 milions d'euros i un creixement del 42% respecte al primer trimestre del 2013.

SegurCaixa Adeslas es la compañía de no-vida líder en España en seguros de salud, integrada en el Grupo Mutua Madrileña y participada por CaixaBank. El Presidente Ejecutivo es Juan Hormaechea y Javier Murillo es el Consejero-Director General.

 

DOCUMENTS D'INTERÈS
Documento en formato PDFDescarregar la nota de premsa (83 Kb.) Abre en ventana nueva