Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas llança les assegurances de decessos

 
  • Amb la incorporació d'aquest nou ram es completa l'àmplia gamma d'assegurances de no-vida de la Companyia.
  • El llançament d'assegurances de decessos s'emmarca en els objectius del Pla Estratègic 2012-2014, que aposta per la innovació i el creixement del negoci.
  • A més dels tradicionals canals asseguradors, SegurCaixa Decessos es distribuirà també a través del canal bancassegurador.

Barcelona, 8 de febrer de 2012.- SegurCaixa Adeslas llança la seva oferta d'assegurances de decessos, que completa la gamma de productes de la Companyia i que s'emmarca dins dels objectius d'innovació i creixement, recollits en el Pla de Negoci. Amb el llançament del ram de decessos es tanca un cercle d'assegurances d'alta vinculació amb el client, des de la perspectiva de prestació de serveis, entre les quals també s'inclouen les assegurances de salut, llar i auto.

Aquesta assegurança aporta un servei afegit en una situació tan delicada com és la defunció d'un ésser estimat. La seva finalitat és oferir suport als familiars de l'assegurat mitjançant la simplificació de tots els tràmits burocràtics inherents al sepeli i a l'enterrament. Per això, totes les gestions es tramiten a través d'una trucada, amb la confiança que ofereix una companyia líder i solvent.

Canal bancassegurador

A més dels tradicionals canals asseguradors, SegurCaixa Decessos es distribuirà a través del canal bancassegurador, la qual cosa suposa una gran oportunitat per la confiança i proximitat amb el client.

SegurCaixa Adeslas, una companyia líder

SegurCaixa Adeslas és una de les primeres companyies de no-vida del sector assegurador espanyol. La Companyia té 4,5 milions de clients i ofereix una àmplia gamma d'assegurances en els diferents rams en què opera.

En el ram de salut, l'entitat és representada per la marca Adeslas SegurCaixa, líder en assegurances de salut a Espanya, que ofereix els seus productes tant a particulars com a empreses, amb la xarxa assistencial més àmplia del mercat. Així mateix, SegurCaixa Adeslas ocupa una posició molt rellevant en el rànquing de llar per entitats, ja que és la tercera entitat del nostre país en aquest ram, segons les dades del tercer trimestre del 2011.

En autos, la Companyia manté un ritme de creixement molt dinàmic ja que, només en quatre anys des del seu llançament, ja disposa de més de 300.000 vehicles assegurats.

SegurCaixa Adeslas és una Companyia amb grans fortaleses, que continuarà generant oportunitats de creixement, amb objectius ambiciosos i il·lusionants, mantenint sempre els nostres valors –Confiança, Qualitat, Dinamisme i Proximitat–, indissociables del negoci, i que són la base del desenvolupament de la nostra activitat.

Juan Hormaechea és el President Executiu de SegurCaixa Adeslas, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident i Javier Murillo, el Conseller-Director General.

DOCUMENTS D'INTERÈS
Documento en formato PDFDescarregar la nota de premsa (88 Kb.)Abre en ventana nueva