Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas llança una aplicació per a Smartphone per als assegurats d'automòbil

Aplicación
  • La nova aplicació ofereix tots els avantatges de la geolocalització, alhora que facilita l'assistència en carretera, la comunicació de sinistres i la informació de les cobertures de l'assegurança.
  • L'aplicació disposa, a més, d'una guia de primers auxilis i permet l'accés directe al directori de telèfons de SegurCaixa Adeslas.
  • Amb aquest llançament, SegurCaixa Adeslas fa un pas més pel que fa a innovació digital, i millora l'atenció al client amb una comunicació més àgil i eficaç.
  • Al tancament de setembre, SegurCaixa Adeslas tenia 300.000 assegurats d'automòbil, un 10,5% més que en el mateix període de l'any anterior.

Barcelona, 17 de gener de 2013. SegurCaixa Adeslas ha desenvolupat una nova aplicació mòbil per als seus assegurats d'automòbil que, gràcies al sistema de geolocalització, permet ubicar el vehicle en tot moment, així com sol·licitar assistència en carretera, comunicar els sinistres i obtenir informació sobre les cobertures de l'assegurança.

A més, mitjançant el GPS del terminal, es pot localitzar la xarxa de tallers col·laboradors, ja sigui en el punt de l'avaria o en l'adreça que es desitgi. Aquesta nova aplicació ofereix informació detallada sobre l'estat del trànsit, tot advertint sobre retencions, el seu nivell de gravetat, la població, el quilòmetre i el sentit de la circulació. Els usuaris també tenen accés a imatges fixes actualitzades cada cinc minuts de les càmeres de trànsit.

Ajuda amb el pàrquing

Un altre dels serveis de l'aplicació és el servei de pàrquing que, d'una banda, facilita la detecció de pàrquings propers per estacionar-hi el vehicle i, de l'altra, permet registrar on es troba localitzat el vehicle a través de GPS. D'aquesta manera, calcula la distància i el temps fins a l'automòbil, i fins i tot notifica quan finalitza el tiquet de pàrquing o d'estacionament de l'assegurat.

La geolocalització va acompanyada d'un sistema de realitat augmentada que permet, a través de la pantalla de l'smartphone, veure la localització dels emplaçaments als quals es desitja arribar.

L'ús d'aquesta eina digital també permet accedir ràpidament a informació referent a transport públic i gasolineres pròximes, amb indicacions del nom, adreça postal i telèfon. Un altre avantatge innovador és la possibilitat de l'usuari de crear la seva pròpia agenda de geolocalitzacions preferides.

Ràpid accés als telèfons d'interès

La nova aplicació facilita l'accés ràpid als telèfons d'interès relacionats amb les assegurances d'automòbils, així com a la consulta de la pòlissa d'assegurances. L'aplicació conté, a més, una guia de primers auxilis i un accés directe al telèfon d'emergències 112.

A través de l'aplicació, disponible per al sistema operatiu Android –en els propers mesos es durà a terme el desenvolupament per al sistema iOS–, es poden realitzar consultes i obtenir informació dels productes que ofereix SegurCaixa Adeslas.

Innovació i desenvolupament tecnològic per a la millora en l'atenció al client

Amb el disseny d'aquesta aplicació, SegurCaixa Adeslas fa un pas més pel que fa a innovació digital, al mateix temps que mostra la seva aposta per la millora contínua en l'atenció al client amb una comunicació més àgil i eficaç, disponible des de qualsevol lloc i moment.

Aquesta aplicació es pot obtenir, gratuïtament, a través d'un accés directe des de la web de SegurCaixa Adeslas, a CaixaMòbil Store:

https://portal.lacaixa.es/caixamovil/store/appsegurcaixaauto_es.html,
i a Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.lacaixa.adeslas&feature=search_result#?t=W10

Les assegurances d'Automòbil a SegurCaixa Adeslas

Durant els nou primers mesos del 2012, el negoci d'autos va aconseguir un volum de primes de 120,1 milions d'euros, xifra que representa un creixement del 2,9% respecte al mateix període de l'any anterior.

El nombre de clients se situa al voltant dels 300.000 assegurats, un 10,5% més que en el mateix període del 2011.

L'oferta de SegurCaixa Adeslas en aquest ram inclou assegurances per a turismes, motocicletes i furgonetes.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia de no-vida líder a Espanya en assegurances de salut, participada per Mutua Madrileña –i integrada en el seu grup empresarial– i CaixaBank. Juan Hormaechea n'és el President Executiu, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident i Javier Murillo, el Conseller-Director General.

DOCUMENTS D'INTERÈS
Documento en formato PDFDescarregar la nota de premsa (40 Kb.) Abre en ventana nueva