Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas va obtenir un benefici net de 120,8 milions d'euros

 

    Resultats del tercer trimestre del 2013

  • La xifra de clients de la companyia va superar per primera vegada els 5 milions, dels quals 3,3 milions són clients de salut.
  • El volum total de primes va arribar als 1.920 milions d'euros, xifra que suposa un creixement en ingressos del 7,4%.
  • Tots els rams d'activitat de la companyia van créixer per damunt de la mitjana del mercat assegurador de no-vida, que va disminuir un 2,7% fins al setembre.
  • SegurCaixa Adeslas continua reforçant el seu lideratge en salut, amb una quota de mercat del 27,3% en aquest ram.

 

29 d'octubre de 2013. SegurCaixa Adeslas, empresa integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, va obtenir un benefici net consolidat de 120,8 milions d'euros en els nou primers mesos del 2013, un 20,3% més que l'obtingut en el mateix període de l'any anterior. Aquest creixement es deu, un trimestre més, a dos factors: d'una banda, a l'excel·lent evolució del negoci en tots els rams en què opera la companyia, amb creixements molt superiors al mercat, i de l'altra, a un bon comportament de la sinistralitat.

La xifra de clients de la companyia va superar per primera vegada els 5 milions d'assegurats, amb un creixement del 3,3% respecte al tercer trimestre del 2012.

Pel que fa al volum de primes, SegurCaixa Adeslas va obtenir un total de 1.920 milions d'euros, un 7,4% més que en el mateix període de l'exercici anterior, la qual cosa contrasta amb el decreixement del 2,7% del mercat de no-vida.

Ram de Salut

Adeslas va aconseguir un volum de primes de 1.417 milions d'euros, un 3% més que en el tercer trimestre de l'any passat, també amb un creixement per damunt de la mitjana del sector en el ram de salut, que ho va fer en un 1,9%.

Adeslas va incrementar un 5,5% la seva cartera de clients en aquest ram, de manera que la xifra total de clients de salut de la companyia es va situar en 3,3 milions d'assegurats.

Ram de Multirisc

El volum total de primes per a aquest ram va ser de 234,3 milions d'euros, un 14,3% més que en el mateix període del 2012, davant un descens mitjà del mercat de l'1,8%.

El creixement de multirisc ha estat impulsat especialment per les assegurances de la llar i de comerços. En llar, les primes es van incrementar un 12,2% fins als 191,1 milions d'euros, i les assegurances de comerç van arribar a un volum de primes de 27,3 milions d'euros, un 19,9% més.

El nombre de pòlisses de multirisc, per la seva banda, va augmentar fins al setembre més d'un 11,5% respecte al mateix període de l'any anterior, i manté un creixement rendible sostingut que contribueix de manera significativa al resultat de la companyia.

Ram d'Autos, Decessos, Accidents i altres

El ram d'autos va aconseguir un volum de primes de 120,8 milions d'euros, un 0,6% més que en el mateix període de l'any anterior. Aquesta xifra destaca en comparació amb la mitjana del mercat, que va experimentar una caiguda del 6,3%.

SegurCaixa Adeslas disposa de 363.735 pòlisses d'automòbils, motocicletes i furgonetes, un 4% més que en el mateix període de l'any anterior.

De la mateixa manera, destaca la bona evolució del ram de decessos, que està aconseguint uns resultats excel·lents, ja que ha arribat als 67,5 milions d'euros en primes al tancament del tercer trimestre.

Per la seva banda, els rams d'accidents i altres van assolir un volum total de primes de 80,5 milions d'euros, un 43% més que en el tercer trimestre del 2012.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia de no-vida líder a Espanya en assegurances de salut, integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Juan Hormaechea n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Conseller-Director General.