Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas va obtenir un benefici net de 139,1 milions d'euros

 
  • El volum total de primes va arribar als 2.566 milions d'euros, un 5,6% més que l'any anterior, mentre que el mercat de no-vida va decréixer un 2,7%.
  • SegurCaixa Adeslas continua reforçant el seu lideratge en salut, amb un volum total de primes de 1.888 milions d'euros, un 2,7% més, i una quota de mercat del 27,4%.
  • La companyia disposa de gairebé 5 milions de clients, la qual cosa suposa un increment net de 117.000 respecte al 2012.
  • Tots els rams d'activitat de la companyia van créixer per damunt de la mitjana del mercat.
  • El creixement de la companyia el 2013 ha estat fortament recolzat per la xarxa bancària, de manera que és líder en distribució bancasseguradora.

5 de març de 2014.SegurCaixa Adeslas, empresa integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, va obtenir un benefici net consolidat de 139,1 milions d'euros el 2013, un 28% més que en l'exercici anterior, gràcies a la bona evolució en tots els rams en què opera, que van experimentar un creixement superior a la mitjana del mercat.

Pel que fa al volum d'ingressos, la companyia va arribar als 2.566 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment de la xifra de negoci del 5,6%. Aquest creixement és especialment destacable tenint en compte que el mercat de no-vida va retrocedir un 2,7%.

La companyia disposa de gairebé 5 milions de clients,la qual cosa suposa un increment net de 117.000 respecte a l'exercici anterior, i el seu creixement ha estat fortament recolzat per la xarxa bancària, de manera que és líder en distribució bancasseguradora.

 

Ram de Salut

Adeslas va aconseguir un volum de primes de 1.888 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 2,7% en un mercat que va augmentar l'1,7% en el mateix període. Amb això, la companyia continua reforçant la seva posició de líder en assegurances de salut,amb una quota de mercat del 27,4%, a més de 10 punts de distància del següent competidor.

L'important avanç experimentat durant aquest període en el ram de salut s'explica, en gran manera, pel bon comportament dels segments d'individuals, pimes i autònoms. En aquest darrer segment, el volum de primes s'ha incrementat un 32,8% el 2013. En total, la xifra de clients de salut de la companyia supera els 3,2 milions.

Durant l'any passat Adeslas Dental va completar el pla d'expansió, la qual cosa ha suposat l'obertura de 71 noves clíniques dentals pròpies en un període d'un any i mig. Aquest pla, que ha requerit la inversió de 31 milions d'euros i la contractació de més de 1.000 professionals, ha permès incrementar la xifra de negoci en aquest àmbit en un 68%. El negoci dental de SegurCaixa Adeslas ja disposa, per tant, d'una xarxa de més de 150 clíniques i una plantilla de més de 2.000 empleats.

 

Ram de Multirisc

El volum total de primes per a aquest ram va ser de 330 milions d'euros, un 14,2% més que el 2012, davant un descens mitjà del mercat de l'1,4%. Aquest creixement s'ha vist impulsat principalment per l'assegurança de la llar, que ha augmentat un 12,4% en volum de primes fins a arribar als 265 milions d'euros.

SegurCaixa Adeslas ha estat la companyia que ha crescut més en termes absoluts en primes en aquest ram durant el 2013, la qual cosa reforça el seu posicionament com la segona entitat del rànquing d'assegurances de la llar. Respecte a la cartera, SegurCaixa Adeslas ha superat el milió de pòlisses de la llar, 85.179 més que el 2012.

 

Rams d'Autos, Decessos, Accidents i altres

En el ram d'autos, SegurCaixa Adeslas va incrementar un 3,4% el nombre de pòlisses respecte al mateix període de l'any anterior. En volum de primes va arribar als 157 milions d'euros, un 1,8% menys que el 2012, en un mercat que va experimentar una caiguda del 5,5%.

Destaca la bona evolució del ram de decessos, que va assolir els 84,2 milions d'euros en primes, un 26,8% més que el 2012, xifra que situa la companyia en la quarta posició del rànquing d'entitats d'aquest ram.

TTambé destaquen pel seu creixement els rams d'accidents i altres, amb un volum total de primes de 106,8 milions d'euros, un 38,3% més que en l'exercici anterior. L'increment de la xifra de negoci ha permès a SegurCaixa Adeslas convertir-se en la segona entitat del rànquing del ram d'accidents.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia de no-vida líder a Espanya en assegurances de salut, integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Juan Hormaechea n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Conseller-Director General.

 

DOCUMENTS D'INTERÈS