Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas va obtenir un benefici net de 44,3 milions d'euros

 
  • El volum total de primes va arribar als 777,84 milions d'euros, xifra que suposa un creixement del 8,64%.
  • Tots els rams d'activitat de la companyia van créixer per damunt de la mitjana del mercat.
  • La xifra total de clients va superar els 5,5 milions, un 8,2% més que en el mateix període de l'any anterior.​​

4 de maig de 2015. SegurCaixa Adeslas, empresa integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, va obtenir un benefici net de 44,3 milions d'euros en el primer trimestre del 2015, un 48,3% més que en el mateix període de l'any anterior. Aquest resultat és conseqüència de la bona evolució del negoci.

En volum de primes, la companyia va arribar als 777,84 milions d'euros, un 8,64% més que en el mateix període del 2014, un increment superior al registrat pel mercat No Vida, que ha crescut un 2,12%.

La companyia va tancar el primer trimestre de l'any amb més de 5,5 milions d'assegurats, un 8,2% més respecte al primer trimestre del 2015. Aquest augment es deu en gran manera a la bona evolució dels segments d'Individuals i de Pimes i Autònoms.

Salut

Adeslas va aconseguir un volum de primes de 516,8 milions d'euros, un 4,44% més que en el primer trimestre de l'any passat, un creixement superior a la mitjana del sector en el ram Salut, que ho va fer en un 3,50%.

A més, la companyia va incrementar un 6,1% la seva cartera d'assegurats en aquest ram, ja que la xifra total de clients de Salut es va situar en més de 3,5 milions.

Multiriscos

El volum total de primes per a aquest ram va pujar a 100,2 milions d'euros, un 13,56% més que en el mateix període del 2014, davant d'un mercat que ha registrat un increment de l'1,69%.

El creixement de Multiriscos ha estat impulsat especialment per les assegurances de la Llar, on es van incrementar les primes un 7,6%, fins als 79,2 milions d'euros. En aquest sentit, cal destacar que el ram de Llar és un dels que està contribuint més al creixement sostingut del volum de negoci.

Auto

El ram d'Auto va aconseguir un volum de primes de 40,8 milions d'euros, un 7,89% més que en el mateix període de l'any anterior. Aquesta xifra és especialment rellevant en un mercat que ha experimentat un lleuger creixement del 0,42%.

Decessos

De la mateixa manera, destaca la bona evolució del ram de Decessos, que està aconseguint uns resultats excel·lents, ja que ha arribat als 55,9 milions d'euros en primes al tancament del primer trimestre, un 13,5% més que en el mateix període de l'any anterior.

Accidents i Diversos

Per la seva banda, els rams d'Accidents i Diversos presenten una evolució positiva, amb un volum total de primes de 64,1 milions d'euros i un creixement del 40% respecte al primer trimestre del 2014.


Descarregar la nota de premsa