Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa Adeslas va obtenir un benefici net de 52,9 milions d'euros

 

    Resultats del primer semestre del 2013

  • El volum total de primes va arribar als 1.301 milions d'euros, xifra que suposa un creixement en ingressos del 8%.
  • Tots els rams d'activitat de la companyia van créixer per sobre de la mitjana del mercat assegurador de no-vida, que va disminuir un 2,9%.
  • La cartera de clients es va incrementar un 3%, fins a arribar als 4,9 milions, amb més de 3,2 milions de clients de salut.
  • SegurCaixa Adeslas continua reforçant el seu lideratge en salut, amb una quota de mercat del 27% en aquest ram.

30 de juliol de 2013. SegurCaixa Adeslas, empresa integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, va obtenir un benefici net consolidat de 52,9 milions d'euros en el primer semestre del 2013, un 21,8% més que en el mateix període del 2012. Aquest creixement es deu a dos factors: d'una banda, l'excel·lent evolució del negoci en tots els rams en què opera la companyia, amb creixements molt superiors al del mercat; i, de l'altra, el bon comportament de la sinistralitat.

Pel que fa a volum de primes, SegurCaixa Adeslas va obtenir un total de 1.301 milions d'euros, incrementant el seu volum d'ingressos un 8% respecte al mateix període de l'exercici anterior, en un mercat assegurador de no-vida que va decréixer un 2,9% (Informe sobre l'evolució del mercat assegurador, ICEA - juny 2013).

La xifra de clients va superar els 4,9 milions d'assegurats, amb un creixement del 3% respecte al primer semestre del 2012.

Ram de Salut

Adeslas va aconseguir un volum de primes de 940,3 milions d'euros, un 2,4% més que en el primer semestre de l'any passat, amb un creixement per sobre de la mitjana del sector en el ram de salut, que ho va fer en un 1,5%.

Adeslas va incrementar un 5,2% la seva cartera de clients en aquest ram, de manera que la xifra total de clients de salut de la companyia es va situar en més de 3,2 milions d'assegurats.

Ram de Multirisc

El volum total de primes per a aquest ram va ser de 164,6 milions d'euros, un 16,8% més que en el mateix període del 2012, davant un descens mitjà del mercat del 2%.

El creixement de multirisc ha estat impulsat especialment per les assegurances de la llar i de comerços. En llar, les primes es van incrementar un 14,9% fins als 133,3 milions d'euros, i les assegurances de comerç van assolir un volum de primes de 20,1 milions d'euros, un 22,9% més.

En termes de clients, SegurCaixa Adeslas presta servei a 917.000 clients de multirisc, un 10,4% més que en el primer semestre del 2012.

Multirisc és un ram que manté un creixement rendible sostingut i que, per tant, continua sent clau per assolir els resultats de la companyia.

Ram d'Autos

El ram d'autos va aconseguir un volum de primes de 81 milions d'euros, amb un creixement de l'1,6% respecte al primer semestre del 2012, en un mercat que va experimentar una caiguda del 6,6%.

Ram de Decessos

Destaca la bona evolució d'aquest ram, que està assolint uns resultats excel·lents, ja que ha arribat als 58,2 milions d'euros en primes durant aquest primer semestre.

Ram d'Accidents i Altres

El volum total de primes per a aquest ram és de 56,6 milions d'euros, un 50% més que en el primer semestre del 2012.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia de no-vida líder a Espanya en assegurances de salut, integrada en el grup empresarial de Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Juan Hormaechea n'és el President Executiu i Javier Murillo, el Conseller-Director General.

DOCUMENTS D'INTERÈS
Documento en formato PDFDescarregar la nota de premsa (41 Kb.) Abre en ventana nueva