SegurCaixa Adeslas amplia un any el patrocini amb World Padel Tour

Publicat: 20-01-2023

Madrid, 20 de gener de 2023. SegurCaixa Adeslas, integrada al Grup Mutua i participada per CaixaBank, ha renovat el seu acord amb World Padel Tour per figurar com a patrocinador Prèmium del circuit professional un any més. La companyia mantindrà el seu protagonisme a totes les seus que acullin els tornejos World Padel Tour que es disputin aquest any a Espanya.

El suport de SegurCaixa Adeslas ha estat fonamental per consolidar el World Padel Tour en els últims anys, durant els quals l’interès pel pàdel professional s’ha disparat. En aquest període, el nombre d’esportistes federats a Espanya no ha parat de multiplicar-se i aquesta disciplina està experimentant un dels creixements més grans a escala global.

El president de World Padel Tour, Ramón Agenjo, es va mostrar “molt content de continuar amb el camí d’èxits que SegurCaixa Adeslas i World Padel Tour han recorregut junts per al desenvolupament i el creixement de l’esport professional a Espanya en les darreres vuit temporades”.

Per la seva banda, Carlos Hernández, Director General Adjunt de Negoci de SegurCaixa Adeslas, va explicar que l’esponsorització del circuit professional és una mostra del compromís de la companyia, líder en el sector de les assegurances de salut, amb l’esport i la vida activa. “A més, des del punt de vista dels valors, SegurCaixa Adeslas està molt alineada amb la cultura de l’esforç i l’autosuperació que inspira els esportistes que competeixen al torneig”, va afirmar el directiu.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Javier Mira n’és el President Executiu i Javier Murillo, el Director General.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades