Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y así poder mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés y mostrarle publicidad y anuncios personalizados. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies entendido
Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa
DECESSOS COMPLET​​​

L’ajuda que necessites per a les despeses i els tràmits en cas de defunció d’una persona estimada.

  • Prestació dels serveis funeraris de manera integral.
  • Simplificació dels tràmits burocràtics de sepeli i enterrament.
  • Cobertura de trasllat nacional i internacional.

La vida és plena de moments meravellosos per gaudir, però també té moments durs en què voldríem no haver d’ocupar-nos de res.

Amb SegurCaixa Decessos Complet tindràs l’ajuda necessària en els tràmits, les gestions i els serveis derivats de la defunció d’una persona estimada. Per això, t’oferim completes cobertures funeràries per resoldre les qüestions materials i ajuda a la família en els aspectes emocionals.

Mitjançant un servei d’atenció telefònica les 24 hores, SegurCaixa Decessos Complet s’encarrega de tramitar i fer totes les gestions necessàries:

  • Servei fúnebre fins al límit del capital assegurat.
  • Tràmits com el certificat d’últimes voluntats, certificat de defunció, certificat de naixement o certificat de matrimoni.
  • Orientació legal i gestoria en decessos.
  • Trasllat nacional i internacional del difunt (limitat a viatges inferiors a 60 dies a l’estranger).
​​

Vols que et truquem per calcular tu pressupost?

Sol·licita trucada

T'estimes mès contactar amb un assessor personal?

Busca la teva oficina

Quines cobertures i quins capitals vol assegurar?

COBERTURES INCLOSES SERVEI OFERT
Sepeli Es cobreixen per a cada un dels assegurats els costos del servei funerari de manera integral, segons la localitat seleccionada i el capital assegurat corresponent.
Trasllat Cobreix el trasllat dins d’Espanya de l’assegurat difunt.
Trasllat internacional Cobreix el trasllat o la repatriació des de l’estranger fins a Espanya de l’assegurat difunt (inclou despeses d’acompanyant).
Orientació psicològica telefònica Suport puntual a l’assegurat, que inclou contenció emocional, valoració del risc i avaluació del suport familiar.
Assistència jurídica telefònica Obtenció de documentació: assessorament en tràmits legals i assessorament extrajudicial.