Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y así poder mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés y mostrarle publicidad y anuncios personalizados. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies entendido
Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa
DECESSOS COMPLET​​​

L’ajuda que necessites per a les despeses i els tràmits en cas de defunció d’una persona estimada.

  • Prestació dels serveis funeraris de manera integral.
  • Simplificació dels tràmits burocràtics de sepeli i enterrament.
  • Cobertura de trasllat nacional i internacional.

La vida és plena de moments meravellosos per gaudir, però també té moments durs en què voldríem no haver d’ocupar-nos de res.

Amb SegurCaixa Decessos Complet tindràs l’ajuda necessària en els tràmits, les gestions i els serveis derivats de la defunció d’una persona estimada. Per això, t’oferim completes cobertures funeràries per resoldre les qüestions materials i ajuda a la família en els aspectes emocionals.

Mitjançant un servei d’atenció telefònica les 24 hores, SegurCaixa Decessos Complet s’encarrega de tramitar i fer totes les gestions necessàries:

  • Servei fúnebre fins al límit del capital assegurat.
  • Tràmits com el certificat d’últimes voluntats, certificat de defunció, certificat de naixement o certificat de matrimoni.
  • Orientació legal i gestoria en decessos.
  • Trasllat nacional i internacional del difunt (limitat a viatges inferiors a 60 dies a l’estranger).
​​

Vols que et truquem per calcular tu pressupost?

Sol·licita trucada

T'estimes mès contactar amb un assessor personal?

Busca la teva oficina
 
 Accés clients

Ja tens una assegurança amb Adeslas?

Dóna’t d’alta a l’Àrea Privada per consultar els productes contractats o fer gestions

Quines cobertures i quins capitals vol assegurar?

COBERTURES INCLOSES SERVEI OFERT
Sepeli Es cobreixen per a cada un dels assegurats els costos del servei funerari de manera integral, segons la localitat seleccionada i el capital assegurat corresponent.
Trasllat Cobreix el trasllat dins d’Espanya de l’assegurat difunt.
Trasllat internacional Cobreix el trasllat o la repatriació des de l’estranger fins a Espanya de l’assegurat difunt (inclou despeses d’acompanyant).
Orientació psicològica telefònica Suport puntual a l’assegurat, que inclou contenció emocional, valoració del risc i avaluació del suport familiar.
Assistència jurídica telefònica Obtenció de documentació: assessorament en tràmits legals i assessorament extrajudicial.

Informació subjecta a les condicions de la pòlissa