Inicia
SegurCaixa Adelas

SegurCaixa
INDÚSTRIA

Cobertura per als riscos nominats més habituals en els establiments industrials.

Més informació

SegurCaixa
NEGOCI

Assegurança que cobreix els sinistres més habituals en establiments amb activitat principal de compra i venda de béns i serveis.

Més informació

SegurCaixa
MAQUINÀRIA

Assegurança multirisc destinada a cobrir els danys d’origen intern o extern que pateix la maquinària assegurada.

Més informacióSalut per a l’empresa

Especialistes en salut per a les Empreses

EMPRESES

La nostra experiència i especialització en el client de gran empresa ens permet oferir-li l’assessorament i el suport continuat que necessita. El nostre objectiu, esforçar-nos per superar les seves expectatives.

SOLUCIONS A MIDA

El fet de ser la companyia amb el nombre d’assegurats més elevat garanteix fa que puguem oferir les millors cobertures. El tracte personalitzat es materialitza quan construïm la solució que s’adapta millor al que cada empresa necessita.

EL QUADRE MÈDIC MÉS AMPLI

 • Assistència sanitària: Més de 43.000 professionals sanitaris i 1.150 centres d’atenció medicoassistencial.
 • Dental: Més de 160 Clíniques Adeslas, amb els darrers avenços en tecnologia, i més de 1.100 odontòlegs concertats arreu d’Espanya.

EMPRESES SALUDABLES

La salut es manté gràcies a la prevenció i la pràctica d’hàbits de vida saludables. Per aquest motiu, a Adeslas tenim Programes de Prevenció específics per conservar la salut dels treballadors. Descobreix els serveis de salut per a empreses del Club Adeslas.

Avantatges per a l’empresa i els treballadors

CONTRACTACIÓ FLEXIBLE

Modalitats de contractació flexible per atendre les necessitats i les circumstàncies de cada organització. El prenedor pot ser l’empresa o els treballadors, o també es pot compartir el cost.


Més Informació

AVANTATGES FISCALS

Les primes abonades per l’empresa es poden deduir en l’ Impost de societats, fins a 500 € per persona assegurada. I per als treballadors, mentre no sobrepassi aquesta quantia, la prima no tributa com a retribució en espècie.

SALUT I RENDIBILITAT

L’assistència sanitària de qualitat incideix en la reducció dels dies de baixa i l’absentisme laboral, y aumenta la productivitat. Com a benefici social, pot ser un element de negociació salarial considerat d’alt valor.

MOTIVACIÓ PEL ALS TREBALLADORS

La comoditat i la rapidesa a l’hora d’accedir als serveis, amb pocs tràmits, l’atenció personalitzada i sense haver-se d’esperar, i el fet de poder-hi incloure familiars directes, converteixen les assegurances de salut en un dels beneficis més valorats pels treballadors. ​​

Vols que t’ajudem a triar una assegurança?

 • Si vols més informació sobre com pots contractar una assegurança d’empresa et pots posar en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Altres Assegurances per a l’empresa

Perquè cada empresa és diferent, SegurCaixa Adeslas t’ofereix una protecció a mida per assegurar l’activitat empresarial i el patrimoni.

Responsabilitat Civil

Protegeix el patrimoni en cas de reclamacions de tercers.

 • RC d’explotació: danys causats pel funcionament de l’estructura empresarial (mitjans materials i humans).
 • RC locativa: danys produïts a l’immoble en règim de lloguer.
 • RC d’Accidents de Treball.
 • RC de productes fabricats o distribuïts.
Més informació
RC Directius

Evita posar en risc el teu patrimoni personal per les possibles indemnitzacions a tercers a causa d’actes o decisions incorrectes.

 • Amb efecte retroactiu il•limitat.
 • Possibilitat de cobertura mundial.
 • Garantia de fins a 10M€.
 • Designació lliure de lletrats.
Més informació
Danys
Materials

Cobreix els riscos patrimonials més habituals en els establiments industrials, on es duguin a terme activitats de fabricació, manipulació o emmagatzematge.

 • Flexible: Les cobertures i les franquícies s’adapten a l’activitat i la mida del risc
 • Atenció les 24 hores per tramitar sinistres.
Més informació MultiriscMés informació Tot risc
Art

Protecció per a les obres d’art i els objectes artístics davant de danys materials, pèrdues o robatori mentre s’exposen, estan emmagatzemats o es transporten.

Més informació