ES · CAT

CONSULTA MÈDICA

NO PRESENCIAL

A Adeslas hem obert la possibilitat a tot el nostre quadre mèdic per continuar atenent-te a distància

A Adeslas tenim el compromís de continuar donant resposta a les teves necessitats assistencials. Per això, i perquè en les circumstàncies actuals encara és més important, hem desenvolupat les capacitats tecnològiques perquè qualsevol professional del nostre quadre mèdic et pugui atendre de manera no presencial, sense que t’hagis de desplaçar de casa:

COM POTS CONCERTAR UNA TELECONSULTA

Si ets assegurat d’una pòlissa de Salut Adeslas, només has de trucar al número de telèfon que s’indica a la fitxa del metge per concertar una cita. Serà el mateix professional o centre mèdic qui prendrà nota de les teves dades de contacte per concertar dia i hora, i t’oferirà el mitjà telemàtic (telèfon o internet, en funció de la disponibilitat) per fer la consulta.

A continuació t’indiquem com pots fer una cerca al quadre mèdic on-line:

  • Selecciona el tipus de quadre que vols fer servir.
  • Indica la localitat o el codi postal. La pantalla et mostrarà les adreces més coincidents perquè en seleccionis una.
  • 5. Finalment, tria l’especialitat mèdica i clica el botó Buscar.
paso a paso buscador médico Adeslas

La pantalla et mostrarà una llista de resultats amb els professionals més propers a l’adreça indicada. Tots estan habilitats per Adeslas per poder-te oferir el servei de teleconsulta.

COM POTS CONCERTAR UNA VIDEOCONSULTA

Un gran nombre de professionals mèdics d’Adeslas també ofereixen la possibilitat de concertar una videoconsulta. És per això que a la cantonada superior esquerra del llistat de resultats del quadre mèdic, podràs filtrar la llista per l’opció Videoconsulta.

Marcant aquest filtre, el llistat s’actualitzarà amb els professionals i els centres mèdics que ofereixen aquest servei. Tria’n un i truca al número de telèfon que s’indica a la fitxa per concertar dia i hora per a una Videoconsulta.

Selecciona videoconsulta