Assegurances Decessos

 

 

SEGURCAIXA DECESSOS COMPLET

Una assegurança que cobreix totes les despeses i els tràmits necessaris de la mort de l'assegurat perquè no et preocupis per res.

  • Cobertura integral
  • Simplificació burocràtica
  • Cobertura de trasllat
  • Assistència psicològica

 

SEGURCAIXA DECESSOS TOT PREVIST

Una assegurança que ofereix tranquil·litat en els moments més difícils amb cobertura total de despeses i tràmits de la mort de l'assegurat.

  • Cobertura de despeses i tràmits
  • Simplificació burocràtica
  • Servei d'ajuda i suport
  • Contractació fàcil

 

TENS ALGUN DUBTE AMB L'ASSEGURANÇA?

Vols demanar pressupost? Contacta amb un assessor personal a la teva oficina SegurCaixa Adeslas més propera.

 

 

 

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades