Accessibilitat

SegurCaixa Adeslas s’esforça perquè la pàgina web sigui accessible, siguin quins siguin els tipus de maquinari o programari, la infraestructura de xarxa, l’idioma, la cultura, la localització geogràfica o les capacitats dels usuaris.

La iniciativa que marca i regula les normes d’accessibilitat al web és la Web Accessibility Initiative (WAI), desenvolupada per World Wide Web Consortium (W3C).

S’han aplicat les directrius de contingut web (WCAG 1.0) de nivell AA d’accessibilitat en diversos apartats del web.

 

Nota informativa:

Els documents en format PDF que hi ha penjats al web no compleixen aquest nivell d’accessibilitat. SegurCaixa Adeslas es compromet a facilitar qualsevol d’aquests documents als usuaris que ho demanin.

 

Alguns enllaços on podràs trobar més informació:

Web Accesibility Iniciative (WAI) del W3C (en anglés)

Oficina Espanyola del W3C (en castellá)

Guía breu d'accesibilitat web

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades