Accessibilitat

SegurCaixa Adeslas s’esforça perquè la pàgina web sigui accessible, siguin quins siguin els tipus de maquinari o programari, la infraestructura de xarxa, l’idioma, la cultura, la localització geogràfica o les capacitats dels usuaris.

La iniciativa que marca i regula les normes d’accessibilitat al web és la Web Accessibility Initiative (WAI), desenvolupada per World Wide Web Consortium (W3C).

S’han aplicat les directrius de contingut web (WCAG 1.0) de nivell AA d’accessibilitat en diversos apartats del web.

 

Nota informativa:

Els documents en format PDF que hi ha penjats al web no compleixen aquest nivell d’accessibilitat. SegurCaixa Adeslas es compromet a facilitar qualsevol d’aquests documents als usuaris que ho demanin.

 

Alguns enllaços on podràs trobar més informació:

Web Accesibility Iniciative (WAI) del W3C (en anglés)

Oficina Espanyola del W3C (en castellá)

Guía breu d'accesibilitat web

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades