espacio de salud

 Blog de salut 

El teu Blog de Salut Adeslas

Et donem la benvinguda a l’Espai de Salut i Benestar, on cada setmana et proporcionem els millors continguts de salut perquè disposis de la informació més actualitzada.

Maniobra de Heimlich

 Infografies 

Ennuegaments i maniobra de Heimlich

La maniobra de Heimlich és un procediment de primers auxilis per a desobstruir les vies respiratòries. És una tècnica efectiva per a salvar vides en casos d'asfíxia. Descobreix-la!

escuale de salud

 Webinars 

La teva escola de salut: els webinars d’Adeslas

Descobreix les nostres xerrades de salut en línia gratuïtes, en què podràs ampliar la informació en temes rellevants de salut, gràcies a professionals experts.

podcast

 Pòdcast 

Sin Cita Previa: pòdcast de salut infantil

in Cita Previa, el nostre pòdcast sobre salut infantil i criança fet per Dos Pediatras en Casa, en què abordem la salut infantil de manera professional, didàctica i propera.

Continguts destacats

Ennuegaments i maniobra de Heimlich

Atragantamientos y maniobra de Heimlich - Adeslas Salud y Bienestar

Vols salvar vides? Dona sang

Donación de sangre

Ultims posts

 

 Webinars 

ESCOLA DE SALUT: ELS NOSTRES WEBINARS

Descobreix les nostres xerrades de salut en línia gratuïtes, on podràs ampliar la informació en temes rellevants de salut, de la mà de professionals experts.

 

 Pódcast 

SENSE CITA PRÈVIA: EL NOSTRE PÓDCAST

Escolta Sense Cita Prèvia, nostre pódcast sobre salut infantil i criança de la mà de Dos Pediatres a casa, on abordem la salut infantil de manera professional, didàctica i pròxima.