Propietat de la pàgina

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa que l’entitat prestadora de serveis a través de l’adreça d’internet https://segurcaixaadeslas.es és la societat mercantil SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, amb domicili social al Paseo de la Castellana, 259 C (Torre de Cristal), 28046 Madrid, amb NIF A28011864, i inscrita en el RM de Madrid, tom 36733, foli 213, full M-658265​.


És una entitat autoritzada per fer operacions d’assegurances en diversos rams no de vida, inscrita amb el número C-0124 en el Registre Administratiu d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions.

 

Dades de contacte

Correu electrònic (email): adeslas@segurcaixaadeslas.es
Telèfons:
900 50 50 40
91 125 98 41

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els noms comercials, les marques o els signes d’identitat corporativa de qualsevol mena que apareixen en aquest lloc web són propietat de SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES, i no es pot entendre que l’ús o l’accés a aquest lloc i/o als serveis que s’hi faciliten atribueixi a l’usuari cap dret sobre ells.
Així mateix, els continguts als quals s’accedeix a través d’aquest lloc o bé són propietat intel•lectual de SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES o bé SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES té l’autorització per explotar-los i/o utilitzar-los, i no es pot entendre que s’han cedit a l’usuari cap dels drets d’explotació que hi ha o que hi pugui haver sobre aquests continguts més enllà del que és estrictament necessari per utilitzar correctament el lloc web i els seus que ofereix.

 

Condicions d'accés i ús d'aquesta pàgina web

L’accés al lloc “https://segurcaixaadeslas.es” atribueix a qui ho fa la condició d’usuari, cosa que suposa l’acceptació total i sense reserves per part seva de les condicions d’accés i ús.
L’accés i la utilització d’aquest lloc web té caràcter públic i gratuït, sens perjudici que per accedir a l’àrea privada d’aquest web calgui ostentar la condició de client de SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES i registrar-s’hi prèviament com a usuari emplenat el formulari oportú.

L’accés i la utilització d’aquest lloc web es fa sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, el qual es compromet a fer servir de manera correcta els continguts i els serveis d’aquest lloc web i no utilitzar-los per a finalitats il•lícites.

SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES es reserva el dret de modificar aquest lloc web o de suspendre’n el funcionament en qualsevol moment i sense que calgui comunicar-ho prèviament als usuaris.​

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades