Propietat de la pàgina

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa que l’entitat prestadora de serveis a través de l’adreça d’internet https://segurcaixaadeslas.es és la societat mercantil SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, amb domicili social al Paseo de la Castellana, 259 C (Torre de Cristal), 28046 Madrid, amb NIF A28011864, i inscrita en el RM de Madrid, tom 36733, foli 213, full M-658265​.


És una entitat autoritzada per fer operacions d’assegurances en diversos rams no de vida, inscrita amb el número C-0124 en el Registre Administratiu d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions.

 

Dades de contacte

Correu electrònic (email): adeslas@segurcaixaadeslas.es
Telèfons:
900 50 50 40
91 125 98 41

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els noms comercials, les marques o els signes d’identitat corporativa de qualsevol mena que apareixen en aquest lloc web són propietat de SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES, i no es pot entendre que l’ús o l’accés a aquest lloc i/o als serveis que s’hi faciliten atribueixi a l’usuari cap dret sobre ells.
Així mateix, els continguts als quals s’accedeix a través d’aquest lloc o bé són propietat intel•lectual de SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES o bé SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES té l’autorització per explotar-los i/o utilitzar-los, i no es pot entendre que s’han cedit a l’usuari cap dels drets d’explotació que hi ha o que hi pugui haver sobre aquests continguts més enllà del que és estrictament necessari per utilitzar correctament el lloc web i els seus que ofereix.

 

Condicions d'accés i ús d'aquesta pàgina web

L’accés al lloc “https://segurcaixaadeslas.es” atribueix a qui ho fa la condició d’usuari, cosa que suposa l’acceptació total i sense reserves per part seva de les condicions d’accés i ús.
L’accés i la utilització d’aquest lloc web té caràcter públic i gratuït, sens perjudici que per accedir a l’àrea privada d’aquest web calgui ostentar la condició de client de SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES i registrar-s’hi prèviament com a usuari emplenat el formulari oportú.

L’accés i la utilització d’aquest lloc web es fa sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, el qual es compromet a fer servir de manera correcta els continguts i els serveis d’aquest lloc web i no utilitzar-los per a finalitats il•lícites.

SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES es reserva el dret de modificar aquest lloc web o de suspendre’n el funcionament en qualsevol moment i sense que calgui comunicar-ho prèviament als usuaris.​