Assegurances de la llar

 

SEGURCAIXA LLAR

 

Assegura casa teva pel que fa als sinistres més habituals, amb la millor relació qualitat-preu.

 

 

  • Assistència 24 h/365 dies.
  • Cobertura de robatori.
  • Reparacions urgents 24 h.
  • Danys per aigua.

 

SEGURCAIXA LLAR COMPLET

Tingues la tranquil·litat de no perdre el valor de l’habitatge, ni del contingut, amb unes cobertures molt completes.

 

 

  • Assistència 24 h/365 dies.
  • Robatori i furt
  • Danys per aigua (millorada)
  • Servei de manteniment

 

COMPARA LES COBERTURES I TRIA LA MILLOR OPCIÓ PER A TU

Les joies el valor individual de les quals superi els 400 € s’han d’assegurar amb aquesta cobertura opcional. Això no obstant, totes les joies que no superin aquest valor individual s’inclouen a la cobertura de mobiliari.

 

TENS CAP DUBTE?

 

 

Vols solicitar pressupost? Contacta amb el teu assessor personal en l'oficina més a prop

 

 

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades