Recursos humans i borsa de treball  

A SegurCaixa Adeslas creiem en el valor que poden aportar els professionals que integren la nostra organització. Treballant en equip, contribuïm a l’avenç de la companyia i la mantenim en una posició de lideratge a través del progrés i el desenvolupament de les persones que la formem.     

A SegurCaixa Adeslas apostem per l’ocupació de qualitat i pel desenvolupament professional dels empleats i aspirem a convertir-nos, any rere any, en un lloc millor per treballar-hi oferint avantatges i beneficis socials, assegurant una remuneració competitiva i equitativa, i proposant plans de formació i desenvolupament professional a llarg termini.  

La gestió del talent és una de les prioritats de la companyia, que vol contribuir al creixement i el desenvolupament professional dels empleats, i a preparar l’organització per donar resposta als repte del mercat amb garantia d’èxit.       

Treballar a SegurCaixa Adeslas suposa el compromís amb uns objectius de negoci ambiciosos, assentats sobre la base dels nostres valors corporatius de qualitat, confiança, dinamisme i proximitat, integrats en la gestió de la companyia i compartits per tots nosaltres.   

image

LES NOSTRES OFERTES DE TREBALL

Si els teus objectius professionals estan orientats al client, a la qualitat, i t’agrada el treball en equip, uneix-te a nosaltres: