Com sol·licitar una autorització on-line?

En només 3 passos i amb una foto, podràs sol·licitar les teves autoritzacions de forma senzilla a la teva Àrea Client o a l'app d'Adeslas Salud y Bienestar

Entra a l' Àrea Clients, a l’apartat de  Autoritzacions. Si encara no aquestes registrat pots fer-ho en aquesta mateixa pàgina.

O fes-ho a través de l’app d’Adeslas Salud y Bienestar a Les meves gestions > Autoritzacions.

Fes clic al botó Sol·licitar una autorització per iniciar el procés i completa el formulari, adjuntant la documentació.

Pots fer fotos als documents directament des del mòbil o carregar-los des del teu ordinador.

Un cop acabat el procés, la sol·licitud es genera de manera automàtica i et contestarem en un termini de 48 h laborables.

Encara tens dubtes?

 

A continuació disposes d'una guia en PDF, en la qual pots trobar tota la informació de com sol·licitar la teva autorització. És molt senzill! 

 

Necessites ajuda?

Durant tot el procés de la sol·licitud de la teva autorització, podràs resoldre els teus dubtes utilitzant el xat que tindràs a la part inferior dreta de la pantalla.

Recordeu que també podeu contactar amb nosaltres mitjançant  facebook o  twitter i escriure'ns un missatge privat amb els vostres dubtes o consultes.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades