Com sol·licitar una autorització on-line?

En només 3 passos i amb una foto, podràs sol·licitar les teves autoritzacions de forma senzilla a la teva Àrea Client o a l'app d'Adeslas Salud y Bienestar

Si t’ho estimes més, pots demanar l’autorització a través de la nostra app:

Apple store

 

Google play

 

 

Entra a l' Àrea Clients, a l’apartat de  Autoritzacions. Si encara no aquestes registrat pots fer-ho en aquesta mateixa pàgina.

O fes-ho a través de l’app d’Adeslas Salud y Bienestar a Les meves gestions > Autoritzacions.

Fes clic al botó Sol·licitar una autorització per iniciar el procés i completa el formulari, adjuntant la documentació.

Pots fer fotos als documents directament des del mòbil o carregar-los des del teu ordinador.

Un cop acabat el procés, la sol·licitud es genera de manera automàtica i et contestarem en un termini de 48 h laborables.

Encara tens dubtes?

 

A continuació disposes d'una guia en PDF, en la qual pots trobar tota la informació de com sol·licitar la teva autorització. És molt senzill! 

 

Necessites ajuda?

Durant tot el procés de la sol·licitud de la teva autorització, podràs resoldre els teus dubtes utilitzant el xat que tindràs a la part inferior dreta de la pantalla.

Recordeu que també podeu contactar amb nosaltres mitjançant  facebook o  twitter i escriure'ns un missatge privat amb els vostres dubtes o consultes.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades