Com sol·licitar una autorització en línia?

En només 3 passos i amb una foto podràs sol·licitar les teves autoritzacions de manera senzilla en la teva Àrea Clients.

 

Identifica't en la teva Àrea Clients i fes clic en el menú Autoritzacions. Si encara no aquestes registrat pots fer-ho en aquesta mateixa pàgina.

 

Tria realitzar autorització adjuntant foto documentació. Fes-la des del teu mòbil o carrega-la des del teu ordinador.

 

Una vegada carregada i enviada la foto del teu taló, la sol·licitud es genera de manera automàtica i rebràs un e-mail de confirmació.

Encara tens dubtes?

 

A continuació disposes d'una guia en PDF, en la qual pots trobar tota la informació de com sol·licitar la teva autorització. És molt senzill! 

 

Necessites un altre tipus d'ajuda?

Contacta amb el nostre servei d'Atenció al Client.

Telèfons d'atenció 24 h.

Recorda tenir a mà la teva targeta Adeslas

900 50 50 40

(Telèfon gratuït)

91 125 98 41

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades