Apunta’t a la nostra newsletter!

Una vegada al mes, rebràs a la bústia d’e-mail tota l’actualitat de SegurCaixa Adeslas, amb notícies per conèixer millor les assegurances que tens, millorar la salut, gaudir més de casa teva i del temps lliure, i no perdre’t els nostres sortejos i promocions exclusius.

 

SUBSCRIU-T’HI

Post destacats

Millores en el servei de citació dental per Whatsapp

smartphone con whatsapp en la pantalla

En aquests mesos el canal s’ha consolidat i ha obtingut una alta satisfacció dels clients.

Adeslas ha continuat treballant per millorar les prestacions del canal i fa poc ha dut a terme una actualització que, a més de poder demanar cita a les nostres clíniques, permet:

  • Consultar les futures cites sol·licitades a les Clíniques Dentals Adeslas (dia, hora, clínica, especialitat...).
  • Confirmar, modificar o anul·lar aquestes cites.
  • Contactar amb les Clíniques Dentals Adeslas mitjançant un formulari per a consultes de tractaments, pressupostos o dubtes de medicació.
  • Millores en els fluxos conversacionals de l’assistent virtual.

L’accés al canal WhatsApp es continua fent a través del canal telefònic trucant al Servei de citació dental des d’un dispositiu mòbil. El client rebrà un SMS amb una URL que obrirà la conversa a WhatsApp.

A més, tots els clients que ja tenen una conversa prèvia de WhatsApp amb les Clíniques Dentals Adeslas poden fer noves sol·licituds directament des d’aquesta conversa.

Les millores implantades permeten continuar amb la digitalització de la companyia i millorar l’experiència del client.

Coneixes la nova targeta digital d’adeslas?

Una de les característiques diferencials d’Adeslas és el servei de qualitat, proper i accessible, i l’aposta per la millora contínua.

En aquesta línia, s’ha implementat una nova targeta digital que permet una identificació immediata dels assegurats quan vagin a qualsevol professional del nostre Quadre Mèdic.

Si quan vagis a la consulta o a l’hospital et falta la targeta física, ja no caldrà que ens truquis per demanar una carta d’acccés als serveis. Només cal que accedeixis a l’app Adeslas Salud y Bienestar, o a l’Àrea Privada del nostre web i que cliquis “Targeta Digital”.

Quan hi accedeixis, se’t generarà un codi alfanumèric que el proveïdor de serveis introdueix en el terminal i quedaràs identificat instantàniament.

Aquesta nova targeta digital ja està disponible i suposa una millora perquè la gestió i l’ús de l’assegurança siguin cada dia més àgils, còmodes i senzills.

Últims post

Categories

Actualitat
smartphone con whatsapp en la pantalla
31-01-2024.  •
L’abril del 2023 es va obrir el canal de WhatsApp als clients per poder demanar cites a les Clíniques Dentals Adeslas.
Salut pràctica
lactancia adeslas
01-09-2023.  •
Gran acollida de la subscripció gratuïta al servei prèmium de LactApp, app núm. 1 en lactància, amb més de 3.000 activacions dels assegurats al servei LActApp Plus.
Actualitat
alboran-alex
01-09-2023.  •
A Adeslas hem sumat el millor dels nostres patrocinis, pàdel per tenir cura del cos i música per cuidar l’esperit, en una trobada de reflexions sobre la importància de la salut.
Salut pràctica
ortodoncia en septiembre
01-09-2023.  •
Setembre ha arribat i ens porta les rutines i els objectius per al nou “curs”. Millorar el somriure amb una ortodòncia en pot ser un.
Actualitat
Tarjeta digital Adeslas
01-09-2023.  •
Accedeix a la targeta d’Adeslas des del mòbil i aprofita els avantatges de dur-la sempre amb tu.
Actualitat
campaña publicitaria adeslas
01-09-2023.  •
Ja ha començat la nova campanya d'Adeslas i segurament ens has vist aquests dies a les pauses de la teva programació preferida de televisió, al teu diari digital o a la teva parada d'autobús.