Skip to main content
Logotipo de SegurCaixa Adeslas

Oferta especial per a funcionaris

LA TRANQUIL·LTAT D'ESTAR SEMPRE BEN PROTEGIT

 Emporta't fins a 200€1 

 

 

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

ET TRUQUEM GRATIS

O si t’ho estimes més, truca’ns al:

 

91 903 46 51

profesora promoción funcionarios

A SegurCaixa Adeslas volem protegir tots els aspectes de la teva vida com ja ho fem amb la teva salut. I ara, per ser funcionari, tenim una oferta especial perquè puguis triar la solució asseguradora més completa i emportar-te fins a 200 € per assegurança contractada.

promoció funcionaris

Des del 12-9-22 al 31-12-2022, per ser funcionari i tenir la teva assegurança de Salut amb Adeslas, emporta't fins a 100 € per cada assegurança que contractis i multiplica per 2 el valor del teu premi al contracta més d'una assegurança en promoció:

SegurCaixa Decessos Complet, Tot Previst Decessos, SegurCaixa Accidents Complet, SegurCaixa Mascotes Complet i SegurCaixa Electrodomèstics.

 

Exemple: un funcionari contracta una assegurança de Decessos i una assegurança d'Accidents

promoción funcionarios cs

 

Tenim una assegurança per a tot el que vulguis protegir

SegurCaixa MASCOTES

Ofereix consultes il·limitades, servei d'urgència 24h i la vacuna de la ràbia gratuïte, a més d'accés a actes veterinaris amb tarifes reduïdes i garanties com RC, robatori i mort per accident i malaltia. Sense qüestionari de salut i amb un servei de consulta telefònica veterinària.

SegurCaixa ACCIDENTS

L’assegurança que t’aporta la tranquil·litat que busques per a la teva vida, especialment si per la teva professió, hàbits, viatges freqüents, etc., estàs més exposat a patir un accident o bé si la teva activitat professional comporta un risc físic.
A més, SegurCaixa ACCIDENTS et permet triar la modalitat de pagament: anual, semestral, trimestral o mensual.

SegurCaixa DECESSOS

Fes que el moment més difícil sigui més passador, perquè estarem al teu costat ajudant-te en les gestions i els tràmits que es deriven de la defunció d’una persona estimada.
I si vols més cobertures, pots complementar l’assegurança amb el Servei Plus, el Pack Estudis, el Pack Digital o el Pack ADN.

SegurCaixa ELECTRODOMÈSTICS

Dona cobertura a les avaries mecàniques o elèctriques de tots els electrodomèstics i béns de lleure que es tinguin a casa, un cop s'ha superat el període de garantia del fabricant.

Necessites més informació?

 

 

 

1 Possibilitat d’obtenir l’abonament en una targeta regal d’El Corte Inglés o en un e-xec regal d’Amazon o en una targeta Repsol per a contractacions d’assegurances en promoció fetes per canal telefònic entre el 12-9-2022 i el 31-12-2022, amb una prima mínima anualitzada i per a prenedors titulars d’un certificat d’una de les assegurances col·lectives de funcionaris (MUFACE, MUGEJU, ISFAS) de SegurCaixa Adeslas. Per participar en la promoció el prenedor, un cop contractada una assegurança en promoció, s’hi ha d’adherir a www.masproteccion.es/funcionarios i acceptar-ne les condicions. La sol·licitud de la targeta o del xec regal només es pot fer fins al 30-9-2023. L’asseguradora pot ampliar o reduir el catàleg d’opcions disponibles durant la promoció. L’Asseguradora no és responsable del funcionament de la targeta o del xec regal un cop s’hagin lliurat. Consulta les condicions i les assegurances en promoció a www.masproteccion.es/funcionarios. Subjecte a les condicions de contractació i subscripció de la companyia, com també a la fiscalitat vigent.

2250 € quan l'assegurança tingui una prima entre 100 € i 200 € i 100 € quan la prima de l'assegurança sigui d'almenys 200 €.