Oferta especial per a funcionaris

LA TRANQUIL·LTAT D'ESTAR SEMPRE BEN PROTEGIT

 Emporta't fins a 200€1 

 

 

T'informem gratuïtament
O si t’ho estimes més, informa-te’n al 91 901 81 35
promoción salud funcionarios

Cuidar tot el que t’importa no havia tingut mai tants avantatges

A SegurCaixa Adeslas t’oferim la solució asseguradora més completa i, ara, també amb més avantatges. Perquè facis el que facis, sempre sentis que tens algú a prop que et protegeix.

Ara que ja cuidem la teva salut, per ser funcionari i estar assegurat amb nosaltres et podràs beneficiar d'una promoció única.

promoció funcionaris

 

Emporta’t 100 €1 per cada assegurança que contractis i multiplica per 2 el valor del premi si contractes dues assegurances o més.

 

Exemple: un funcionari contracta una assegurança d’Auto i una assegurança de Llar

ejemplo promo fincionarios

 

Tenim una assegurança per a tot el que vulguis protegir

SegurCaixa AUTO

Una assegurança amb les millors cobertures al volant, que respon amb eficàcia en qualsevol situació i, sempre, amb la màxima agilitat en la gestió.
Hi ha un SegurCaixa AUTO per a tu:
· Tot risc sense franquícia2
· Tot risc amb franquícia3
· Tercers ampliat
· Tercers amb llunes
· Tercers

SegurCaixa LlAR

Si vols assegurar l’habitatge habitual o l’habitatge secundari, i tant si ets propietari com llogater d’un habitatge de lloguer, amb les nostres assegurances de la llar et beneficiaràs d’una cobertura integral.
A més, t’oferim dues modalitats d’assegurança: SegurCaixa LLAR i SegurCaixa LLAR COMPLET, amb cobertures que et proporcionen el servei i la rapidesa que necessites.

SegurCaixa ACCIDENTS

L’assegurança que t’aporta la tranquil·litat que busques per a la teva vida, especialment si per la teva professió, hàbits, viatges freqüents, etc., estàs més exposat a patir un accident o bé si la teva activitat professional comporta un risc físic.
A més, SegurCaixa ACCIDENTS et permet triar la modalitat de pagament: anual, semestral, trimestral o mensual.

SegurCaixa DECESSOS

Fes que el moment més difícil sigui més passador, perquè estarem al teu costat ajudant-te en les gestions i els tràmits que es deriven de la defunció d’una persona estimada.
I si vols més cobertures, pots complementar l’assegurança amb el Servei Plus, el Pack Estudis, el Pack Digital o el Pack ADN.

Necessites més informació?

 

 

 

1Possibilitat d’obtenir l’abonament en una targeta regal d’El Corte Inglés® o en un e-xec regal d’Amazon® o en una targeta Repsol® per a les contractacions d’assegurances en promoció que es facin entre l’1-4-2022 i el 31-7-2022 i amb una prima mínima anualitzada de 100 € i per a prenedors titulars d’un certificat d’una de les assegurances col·lectives de funcionaris (MUFACE, MUGEJU, ISFAS). Per participar en la promoció el prenedor, un cop hagi contractat una assegurança en promoció, s’hi ha d’adherir a www.masproteccion.es/funcionarios-2022, i acceptar-ne les condicions. La targeta o el xec regal només es poden sol·licitar fins al 19-12-2022. L’asseguradora pot ampliar o reduir el catàleg d’opcions disponibles durant la promoció. L’asseguradora no és responsable del funcionament de la targeta o del xec regal un cop s’han lliurat. Consulta’n les condicions a www.masproteccion.es/funcionarios-2022. Subjecte a les condicions de contractació i subscripció de la companyia, com també a la fiscalitat vigent.

250 € quan l’assegurança tingui una prima d’entre 100 € i 200 €, i 100 € quan la prima de l’assegurança sigui d’almenys 200 €.

3El vehicle ha de ser nou de concessionari.

4Només es pot contractar per a vehicles de menys de 10 anys d’antiguitat. Amb franquícia de 300 €, 500 € o 1.000 €.

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades