Estic buscant una assegurança

Si estàs buscant una assegurança, aquí resolem alguns dels dubtes més freqüents, com ara el procés de contractació de l’assegurança o els avantatges de triar SegurCaixa Adeslas.
A més, si et sorgeixen més preguntes, podràs contactar amb nosaltres perquè t’assessorem personalment.

Contractació

Com es pot contractar una assegurança de salut d’Adeslas?

Pots trobar l'assegurança que més s'adapti a tu a la nostra pàgina totes les assegurances, acudir a unes de les nostres oficines d'atenció comercial o contactar amb nosaltres en el 900 50 50 40

¿Què és Segurcaixa Adeslas?

SegurCaixa Adeslas és la companyia no de vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank.

 • 1a entitat en assegurances no de vida.
 • 1a entitat al rànquing d’assegurances de salut, amb més de 5,6 milions d’assegurats.
 • Quadre mèdic més gran d’Espanya: més de 43.000 professionals, més de 1.200 centres mèdics i policlínics, 216 hospitals concertats i 27 centres d’Adeslas Salut
 • Adeslas Dental té 194 clíniques pròpies.
 • 1a entitat al ram d' Accidents, amb una quota del 12,4%.
 • 2a entitat en assegurances de llar, amb el creixement més gran del Top 10.
 • 4t entitat del rànquing d' assegurances de Decessos.
Influeix l’antiguitat que tinc a l’assegurança actual si em canvio a Adeslas?

, sempre que la baixa de l’assegurança actual i l’alta a Adeslas es facin el mateix dia i ens presentis el rebut corresponent i el condicionat de la pòlissa actual vigent.

¿Per què elegir Adeslas?

Per què hauria de triar Adeslas?

Amb Adeslas, líder en assegurances de salut, disposaràs de:

 • Centres mèdics amb més de 43.000 professionals en totes les especialitats.
 • Més de 1.200 centres mèdics i 216 hospitals concertats.
 • 27 Centres Mèdics Adeslas.
 • 194 Clíniques Dentals Adeslas.
 • Més de 259 punts d'atenció al públic.

Avantatges

Quins són els centres mèdics de referència que té el quadre mèdic d’Adeslas?

El quadre mèdic d’Adeslas és molt ampli i té grans professionals. Els pots consultar aquí.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades