Serveis per a mutualistes

Vacunació de la grip en grups de rics

vacunación

Campanya de vacunació de la grip 2022-2023

La campanya de vacunació contra la grip 2022-2023 començarà entre el 26 de setembre i la setmana del 17 d'octubre, ja que és el període que garanteix un subministrament adequat de vacuna, i permet adaptar-se tant al patró epidemiològic de presentació de la infecció com a les peculiaritats de lorganització sanitària en cada àmbit geogràfic.

La població diana és definida per la Comissió de Salut Pública i després perfilats per cada comunitat autònoma, corresponent la gestió dels programes a cadascuna.

Laccés a la vacuna serà a través dels centres de vacunació concertats. Els mutualistes adscrits a Adeslas hauran de contactar amb el seu centre de referència, i serà el facultatiu corresponent qui prescrigui ladministració de la vacuna als pacients inclosos en els grups de risc. Cal tenir en compte que cal un informe del facultatiu per a persones de risc que no siguin més grans de 65 anys.

Si l'adquisició es fa a l'Oficina de Farmàcia, s'ha de tenir en compte que l'o la mutualista haurà d'abonar el preu íntegre de la vacuna i, posteriorment, amb la factura de la farmàcia, sol·licitar-ne el reintegrament a Adeslas. Tindrà dret a reintegrament sempre que tingui més de 65 anys o pertanyi a grup de risc, i així estigui expressat a l'informe mèdic corresponent.

Per a qualsevol dubte, es pot posar en contacte amb Adeslas a través del telèfon d’informació que consta a la targeta o directament amb la delegació provincial d’Adeslas perquè se li indiqui, si és el cas, el procediment que cal seguir perquè li administrin la vacuna.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades