Serveis per a mutualistes

Vacunació de la grip en grups de rics

vacunación

Campanya de vacunació de la grip 2022-2023

La campanya de vacunació contra la grip 2022-2023 començarà entre el 26 de setembre i la setmana del 17 d'octubre, ja que és el període que garanteix un subministrament adequat de vacuna, i permet adaptar-se tant al patró epidemiològic de presentació de la infecció com a les peculiaritats de lorganització sanitària en cada àmbit geogràfic.

La població diana és definida per la Comissió de Salut Pública i després perfilats per cada comunitat autònoma, corresponent la gestió dels programes a cadascuna.

Laccés a la vacuna serà a través dels centres de vacunació concertats. Els mutualistes adscrits a Adeslas hauran de contactar amb el seu centre de referència, i serà el facultatiu corresponent qui prescrigui ladministració de la vacuna als pacients inclosos en els grups de risc. Cal tenir en compte que cal un informe del facultatiu per a persones de risc que no siguin més grans de 65 anys.

Si l'adquisició es fa a l'Oficina de Farmàcia, s'ha de tenir en compte que l'o la mutualista haurà d'abonar el preu íntegre de la vacuna i, posteriorment, amb la factura de la farmàcia, sol·licitar-ne el reintegrament a Adeslas. Tindrà dret a reintegrament sempre que tingui més de 65 anys o pertanyi a grup de risc, i així estigui expressat a l'informe mèdic corresponent.

Per a qualsevol dubte, es pot posar en contacte amb Adeslas a través del telèfon d’informació que consta a la targeta o directament amb la delegació provincial d’Adeslas perquè se li indiqui, si és el cas, el procediment que cal seguir perquè li administrin la vacuna.