Serveis per a mutualistes

Vacunació de la grip en grups de rics

vacunación

Campanya de vacunació de la grip 2020-2021

La campanya de vacunació de la grip 2020-2021 es desenvolupa enmig de l’actual pandèmia de COVID-19.

Enguany, la compra de vacunes s’ha fet de manera centralitzada des del Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes. El subministrament de les dosis necessàries de vacunes per a la campanya de la grip, que començarà aviat, està assegurat per als mutualistes d’Adeslas. L’accés a aquestes vacunes serà, com en la campanya anterior, a través dels centres de vacunació concertats. L’accés a través d’oficines de farmàcia estarà limitat, ja que hi ha un subministrament restringit.

En el cas de la vacuna contra la grip, els mutualistes adscrits a Adeslas han de contactar amb el seu centre de referència, i és el facultatiu corresponent qui prescriu l’administració de la vacuna als pacients inclosos en els grups de risc. Cal tenir en compte que es necessita un informe del facultatiu per a persones de risc que no siguin majors de 65 anys.

Si l’adquisició es fes a l’oficina de farmàcia, el mutualista hauria d’abonar el preu íntegre de la vacuna i, posteriorment, amb la factura de la farmàcia, sol·licitar-ne el reintegrament a Adeslas. Tindrà dret a reintegrament sempre que tingui més de 65 anys o pertanyi a grups de risc i així estigui expressat a l’informe mèdic corresponent.

Per a qualsevol dubte, es pot posar en contacte amb Adeslas a través del telèfon d’informació que consta a la targeta o directament amb la delegació provincial d’Adeslas perquè se li indiqui, si és el cas, el procediment que cal seguir perquè li administrin la vacuna.

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades