Serveis per a l'assegurat

TEST COVID-19

Accés exclusiu a preus reduïts,

només per a assegurats y funcionaris d'Adeslas.

Test COVID asegurados Adeslas

SegurCaixa Adeslas cobreix les proves de detecció d’infecció activa (PCR i test d’antígens) per a tots els assegurats amb símptomes sospitosos o compatibles amb la malaltia, que hagin estat valorats per un metge i presentin la prescripció corresponent.

Així mateix, SegurCaixa Adeslas cobreix les proves diagnòstiques del SARS-CoV-2 indicades i prescrites abans de fer determinades proves diagnòstiques o algunes intervencions quirúrgiques seguint les recomanacions vigents.

Per accedir a la cobertura d’aquestes proves, SegurCaixa Adeslas ha de valorar prèviament cada cas i emetre l’autorització (si es compleixen els criteris per estar cobert).

Perquè SegurCaixa Adeslas pugui fer aquesta valoració, l’assegurat ha de presentar a la companyia la documentació següent perquè es pugui revisar el seu cas:

  • Prescripció del metge.
  • Un informe mèdic detallat fet pel professional que prescriu la prova, amb la descripció dels símptomes del pacient, la prova que s’ha de fer (per a la qual se sol·licita prèviament la prova de detecció de la COVID-19) o la intervenció que s’ha de fer i per a la qual es necessita fer aquesta prova de detecció.

Fer una sol·licitud on-line d’autorització és molt fàcil. Accedeix a l’Àrea Client i al menú lateral esquerre fes clic a Serveis Mèdics > Autoritzacions.

Si tens cap dubte sobre la COVID-19, tens a la teva disposició informació i consultes freqüents resoltes aquí:

Per als altres supòsit no coberts per les pòlisses d’assegurança d’assistència sanitària, SegurCaixa Adeslas ofereix la possibilitat de fer-se aquestes proves a preus especials en una selecció de centres sanitaris a tots els assegurats d’assistència sanitària, perquè puguin saber si tenen o no infecció activa per COVID-19 i/o detectar anticossos abans de fer un viatge, visitar la família, reincorporar-se a la feina o per qualsevol altre motiu.

Les proves incloses i els preus són:

Prova PCR COVID-19

Es considera la tècnica de referència per diagnosticar una infecció activa en pacients tant simptomàtics com asimptomàtics. Indicada en pacients amb símptomes de COVID-19 o en asimptomàtics que han estat en contacte estret amb un positiu. La presa de la mostra es fa mitjançant un exsudat nasofaringi.


Resultat en 2-3 dies laborables


Preu:
90.00
Test ràpid de detecció d’antígens COVID-19

Indicat en pacients amb símptomes de COVID-19 o en asimptomàtics que han estat en contacte estret amb un positiu en 5 dies o menys. La presa de la mostra es fa mitjançant un exsudat.


Resultat en poques hores


Preu:
28.00
Prova serològica de detecció d’anticossos

Permet detectar i quantificar anticossos IgM i IgG desenvolupats en la COVID-19 i saber, així, en quin estat immunològic es troba respecte de la infecció. La presa de la mostra es fa per extracció venosa. El resultat s’obté en 2-3 dies laborables.


Resultat en 2-3 dies laborables


Preu:
24.00
per anticòs

Per beneficiar-te d’aquest preu exclusiu només per a assegurats d’Adeslas (pòlisses d’assistència sanitària) t’hauràs d’identificar presentant el DNI i la targeta d’assegurat d’Adeslas. El preu del test l’hauràs d’abonar directament al centre.

Per poder accedir a aquest servei, demanar hora directament en algun dels centres concertats que trobaràs més avall seleccionats per províncies.

*En algun cas, i per exigències de les institucions sanitàries de la comunitat autònoma a la qual pertanys, caldrà que ho prescrigui un facultatiu.

Si t’has de desplaçar durant les pròximes setmanes o has de mantenir contacte amb persones vulnerables, descarrega’t la guia i pren les precaucions pertinents.

Troba el teu centre concertat més proper

Llista de centres a
×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades