Serveis per a l'assegurat

TEST COVID-19

Accés exclusiu a preus reduïts,

només per a assegurats y funcionaris d'Adeslas.

Test COVID asegurados Adeslas

SegurCaixa Adeslas cobreix les proves de detecció d’infecció activa (PCR i test d’antígens) per a tots els assegurats amb símptomes sospitosos o compatibles amb la malaltia, que hagin estat valorats per un metge i presentin la prescripció corresponent.

Així mateix, SegurCaixa Adeslas cobreix les proves diagnòstiques del SARS-CoV-2 indicades i prescrites abans de fer determinades proves diagnòstiques o algunes intervencions quirúrgiques seguint les recomanacions vigents.

Per accedir a la cobertura d’aquestes proves, SegurCaixa Adeslas ha de valorar prèviament cada cas i emetre l’autorització (si es compleixen els criteris per estar cobert).

Perquè SegurCaixa Adeslas pugui fer aquesta valoració, l’assegurat ha de presentar a la companyia la documentació següent perquè es pugui revisar el seu cas:

  • Prescripció del metge.
  • Un informe mèdic detallat fet pel professional que prescriu la prova, amb la descripció dels símptomes del pacient, la prova que s’ha de fer (per a la qual se sol·licita prèviament la prova de detecció de la COVID-19) o la intervenció que s’ha de fer i per a la qual es necessita fer aquesta prova de detecció.

Fer una sol·licitud on-line d’autorització és molt fàcil. Accedeix a l’Àrea Client i al menú lateral esquerre fes clic a Serveis Mèdics > Autoritzacions.

Si tens cap dubte sobre la COVID-19, tens a la teva disposició informació i consultes freqüents resoltes aquí:

Per als altres supòsit no coberts per les pòlisses d’assegurança d’assistència sanitària, SegurCaixa Adeslas ofereix la possibilitat de fer-se aquestes proves a preus especials en una selecció de centres sanitaris a tots els assegurats d’assistència sanitària, perquè puguin saber si tenen o no infecció activa per COVID-19 i/o detectar anticossos abans de fer un viatge, visitar la família, reincorporar-se a la feina o per qualsevol altre motiu.

Les proves incloses i els preus són:

Prova PCR COVID-19

Es considera la tècnica de referència per diagnosticar una infecció activa en pacients tant simptomàtics com asimptomàtics. Indicada en pacients amb símptomes de COVID-19 o en asimptomàtics que han estat en contacte estret amb un positiu. La presa de la mostra es fa mitjançant un exsudat nasofaringi.


Resultat en 2-3 dies laborables


Preu:
90.00
Test ràpid de detecció d’antígens COVID-19

Indicat en pacients amb símptomes de COVID-19 o en asimptomàtics que han estat en contacte estret amb un positiu en 5 dies o menys. La presa de la mostra es fa mitjançant un exsudat.


Resultat en poques hores


Preu:
28.00
Prova serològica de detecció d’anticossos

Permet detectar i quantificar anticossos IgM i IgG desenvolupats en la COVID-19 i saber, així, en quin estat immunològic es troba respecte de la infecció. La presa de la mostra es fa per extracció venosa. El resultat s’obté en 2-3 dies laborables.


Resultat en 2-3 dies laborables


Preu:
24.00
per anticòs

Per beneficiar-te d’aquest preu exclusiu només per a assegurats d’Adeslas (pòlisses d’assistència sanitària) t’hauràs d’identificar presentant el DNI i la targeta d’assegurat d’Adeslas. El preu del test l’hauràs d’abonar directament al centre.

Per poder accedir a aquest servei, demanar hora directament en algun dels centres concertats que trobaràs més avall seleccionats per províncies.

*En algun cas, i per exigències de les institucions sanitàries de la comunitat autònoma a la qual pertanys, caldrà que ho prescrigui un facultatiu.

Si t’has de desplaçar durant les pròximes setmanes o has de mantenir contacte amb persones vulnerables, descarrega’t la guia i pren les precaucions pertinents.

Troba el teu centre concertat més proper