Presemtaciones

Ordre
Filter

Presentación de resultados 2022

Salud se mantiene como el principal motor de la compañía con un crecimiento del 7%. La nueva producción alcanzó cerca de los 1.200 millones gracias al buen desempeño de los canales comerciales.

Veure la presentació

Presentación de resultados 2021

El crecimiento del mercado No Vida acelera su crecimiento y supera el nivel previo a la pandemia. Los ramos ligados a la actividad empresarial, así como Salud y Multirriesgo son los que muestran un mayor dinamismo.

 

Veure la presentació

Presentación de resultados 2020

En 2020 el mercado No Vida creció a menor ritmo que el ejercicio anterior, pero se mantuvo en positivo. El seguro de Salud creció un 5%, por encima de los principales ramos de No Vida.

Veure la presentació

Presentación de resultados 2019

En 2019 el mercado No Vida vuelve a crecer por encima del PIB, aunque a menor ritmo que el ejercicio anterior. El seguro de Salud crece un 4,8%, por encima de los principales ramos de No Vida.

Veure la presentació

Presentación de resultados 2018

En 2018 el mercado No Vida vuelve a crecer por encima del PIB (+2,5%). El seguro de Salud crece al +5,64%, por encima de los principales ramos de No Vida.

Veure la presentació

Presentación de resultados 2017

En 2017 el mercado No Vida vuelve a crecer por encima del PIB (+3,1%). El seguro de Salud crece el +4,2%, por encima de los principales ramos de No Vida.

Veure la presentació
×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades