Consulta médica online

Serveis per a l'assegurat

CONSULTA MÈDICA NO PRESENCIAL

Contacta amb qualsevol professional del nostre quadre mèdic sense que t'hagis de desplaçar-te de casa.

consulta médica online Adeslas

A Adeslas hem obert la possibilitat a tot el nostre quadre mèdic per continuar atenent-te a distància

A Adeslas tenim el compromís de continuar donant resposta a les teves necessitats assistencials. Per això, i perquè en les circumstàncies actuals encara és més important, hem desenvolupat les capacitats tecnològiques perquè qualsevol professional del nostre quadre mèdic et pugui atendre de manera no presencial, sense que t’hagis de desplaçar de casa:

 • Per telèfon (teleconsulta)
 • Per Internet (Videoconsulta)

 

Com pots concertar una teleconsulta

Si ets assegurat d’una pòlissa de Salut Adeslas, només has de trucar al número de telèfon que s’indica a la fitxa del metge per concertar una cita. Serà el mateix professional o centre mèdic qui prendrà nota de les teves dades de contacte per concertar dia i hora, i t’oferirà el mitjà telemàtic (telèfon o internet, en funció de la disponibilitat) per fer la consulta.

A continuació t’indiquem com pots fer una cerca al quadre mèdic on-line:

 • Selecciona el tipus de quadre que vols fer servir.
 • Indica la localitat o el codi postal. La pantalla et mostrarà les adreces més coincidents perquè en seleccionis una.
 • Finalment, tria l’especialitat mèdica i clica el botó Buscar.
consulta médica online Adeslas
Com pots concertar una videoconsulta

Un gran nombre de professionals mèdics d’Adeslas també ofereixen la possibilitat de concertar una videoconsulta. És per això que a la cantonada superior esquerra del llistat de resultats del quadre mèdic, podràs filtrar la llista per l’opció Videoconsulta.

Marcant aquest filtre, el llistat s’actualitzarà amb els professionals i els centres mèdics que ofereixen aquest servei. Tria’n un i truca al número de telèfon que s’indica a la fitxa per concertar dia i hora per a una Videoconsulta.

 

cómo hacer videoconsulta médica Adeslas
Recepta electrònica privada

Rep les teves receptes mèdiques per correu electrònic. Còmode, fàcil i sense desplaçaments.

 • Després de la teva consulta rebràs un codi per correu electrònic, amb el qual podràs adquirir els medicaments a qualsevol farmàcia.
 • Elimina paper, evita pèrdua i minimitza els errors d'interpretació de les receptes manuscrites.

 

Receta electrónica Adeslas
×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades